2024. június 16. - Jusztin
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon24°18°

Poloska Péter testvére is a Jobbiknak dolgozott

Ugyan Magyar Péter nem akarta megerősíteni, de Gyöngyösi Márton a Jobbik elnöke elismerte, hogy Magyar Márton dolgozott Brenner Koloman kampányában. Sneider Tamás volt jobbik elnök pedig arról beszélt a Mandinernek, hogy vagy a jobbikhoz köthető személyeknek köze van Magyarhoz.

„Nekem soha semmim nem volt Kiss Zoltán Imre” – így reagált először a Jobbik és a Tisza Párt kapcsolatát érintő kérdésekre Gyöngyösi Márton, majd elismerte, hogy Kiss Zoltán valóban a pártjuk tagja volt. A Magyar Jelen írt róla először, hogy Kiss Zoltán Imre, aki jelenleg Magyar Péter rendezvényein és országjáró körútján segédkezik korábban Gyöngyösi kommunikációs vezetője lehetett.

A portál szerint Gyöngyösi és a mögötte állók személyesen is egyeztettek Magyar Péterrel, hogy mekkora csapatot és milyen erőforrásokat tudnak a rendelkezésére bocsátani, hogy a Tisza Párt kampánya sikeres lehessen.

„Amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget szabad kezet adtunk neki abba, hogy összeállítsa a kampánycsapatát”

– fogalmazott Gyöngyösi.

Hozzátette, hogy a kampánycsapatba Magyar Márton, Magyar Péter testvére is bekerült. A Jobbik elnöke szerint viszont amikor Magyar Péter kilépett a politikai színtérre megszüntették testvérével a fennálló együttműködési szerződést. Magyar Péter arra a kérdésre, hogy testvére dolgozott-e együtt a Jobbik főpolgármester-jelöltjével azt a választ adta, hogy ezt nem tudja megerősíteni.

Sneider Tamás a Jobbik korábbi elnöke pedig azt ecsetelte, hogy a szervezőgárdában sok olyan ember felismerhető, akik annak idején pártját segítették.

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató