2024. június 17. - Alida, Laura
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon24°18°

Életrajzi film készül George Floydról

Életrajzi film készül George Floydról. Egyelőre még nem került nyilvánosságra sok információ az alkotásról, de meglepődnénk, ha a bűnözőből nemzeti hőssé avanzsált férfi előélete is megjelenne a műben, tekintve, hogy Floydot nyolcszor ítélték el. Annyit azonban elvárunk Hollywoodtól, hogy a “színvakság” jegyében Leonardo DiCaprio játszhassa a főszerepet.

A Radar Pictures, a 8 Queens Film & Media Productions és a Night Fox Entertainment egy George Floyd-életrajzi filmet készít “Daddy Changed the World”, azaz “Apa megváltoztatta a világot” címmel. Floyd lánya, Gianna Floyd és édesanyja, Roxie Washington részt vesznek a film elkészítésében, és executive producerként működnek közre – írja a Mafab.

A portál szerint az életrajzi film nyilvánvalóan nem tökéletes emberként fogja ábrázolni Floydot, hanem inkább egy emberi hibákkal küzdő apaként, akinek szörnyű halála megváltoztatta a világot. A sajtóközlemény szerint nem egy hagyományos életrajzi film lesz, sokkal inkább egy “zord dráma egy emberről és közösségéről, aki a történelem reflektorfényébe került.”

Ennek kapcsán Sebes Gábor is felvetette, hogy vajon Floyd előélete, hogyan jelenik meg a filmben:

Film készül George Floyd életéből “Papa megváltoztatta a világot” címmel.

A felesége és a lánya is producerek.

Floydot nyolcszor ítélték börtönre, életveszélyes mennyiségű kábítószer volt a szervezetében, amikor meghalt. Az őt lefogó rendőrt 20 évre ítélték, és majdnem agyonszurkálták a börtönben.

“Izgatottan várjuk, hogy a világ látni fogja a valódi, joviális és szerető George-ot, akit ismerünk” – tette közzé a felesége (vagy inkább adták a szájába).

– írta közösségi oldalán Sebes.

 

(Pestisracok.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató