2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Poloska szimpatizánsai megrongáltak egy kávézót Tatabányán

A Tisza Párt szimpatizánsai üvöltöztek, fenyegetőztek, a konyha ajtaján dörömböltek. Egy szakácsot úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos lányok sírtak félelmükben – meséli az üzemeltető.

Tatabányán okoztak botrányt szombaton Magyar Péter hívei, akik gyakorlatilag megtámadtak egy helyi kávézót, miután néhányan vitába keveredtek a vendéglátóhely személyzetével a helyhiány miatt.

Magyar Péter néhány híve a Tisza Párt kampányrendezvénye előtt egy tatabányai kávézó teraszán akart leülni, de ott nem volt hely. Miután értesült az esetről, Magyar Péter a történteket úgy fordította le beszédében, hogy szándékosan tiltották ki a vendéglátóhelyről a szimpatizánsait.

A baloldali politikus hívei ezek után gyakorlatilag megszállták a kávézót, többen elkezdték ütlegelni annak egyik üvegét, amely végül megadta magát és megrepedt.

A Patriótának nyilatkozott a kávézó üzemeltetője is, aki úgy fogalmazott, hogy szerinte lincshangulat uralkodott a kávézóban.

Mint Boczonádi János felidézte: mocskos fideszeseknek nevezték őket, üvöltöztek, körbevették az éttermet, dörömböltek a konyhaajtón, amit be kellett zárniuk. Egy pánikbeteg szakácsuk rosszul is lett, őt úgy kellett kimenteni, a fiatal pultos kislányok pedig sírtak félelmükben.

Mint a Patrióta riportere tájékoztatott: az eset után Magyar hívei a kávézó facebook-oldalát is megszállták, minősíthetetlen jelzőkkel illetve a vendéglátóhelyet, valamint telefonon is fenyegetőztek. 
De még a google-on is lepontozták a kávézót. A tulajdonos azon gondolkodik, hogy hírnévrontás miatt feljelentést tesz. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató