2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Bartus: Fideszesnek lenni mindig ciki volt, nemcsak most lett az

Az Amerikai Népszava kommunista főszerkesztője elszabadult.

„Hadházy Ákos a tökéletes ellenpélda, aki az első lelepleződésnél azonnal távozott, minden elutasított, semmit nem hozott onnan magával, és mindent elutasít. Nem is rajonganak úgy érte, mint Magyarért, mert ő egy rendes ember. A rendes emberekben nem bíznak meg, csak a szélhámosokban.

Magyar elindult a damaszkuszi úton, de nem fordult meg rajta. Megy legyilkolni a baloldalt, és lehet csatlakozni hozzá a baloldalról. A testvérgyilkosság nemcsak »Gyurcsányt« jelenti (a »Gyurcsány« amúgy a baloldalt jelenti fideszes nyelven), hanem egymillió szavazót. Akik Magyar mellé állnak, vagy a baloldali és liberális testvéreikkel »öletik meg« őket.

A belső változás hiánya azt jelenti, hogy ez az ember ugyanazt fogja csinálni, mint amit a Fidesz. Ami belül van, az jön ki belőle, belül pedig a Fidesz van. Ugyanazzal a módszerrel nyeri meg most az ellenzékieket, amivel Orbán a fideszeseket. Végre fideszesek lehetnek az eddig frusztrált ellenzékiek. Elmúlik a frusztráció, lelkesek, boldogok, mint egy fideszes.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató