2024. június 23. - Zoltán
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

Verőcei tragédia: megtalálták az utolsó holttestet

Hétfőn megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatának holttestét – közölte a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK).

A BRFK pár órával ezelőtt egy Facebook-posztban még arról számolt be, hogy az utolsó eltűnt személyt – a 18 éves Balogh Daniellát – még keresik.

Hétfő este, egy későbbi bejegyzésben bejelentették, hogy lezárult a keresés. „Megtaláltuk Daniellát…A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét. Hazavittük…”  – írták a posztban. Hozzátették:

 

Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!

 

Napokon át tartott a keresés 

A BRFK hétfő esti bejelentése előtt nem sokkal a Bors már írt arról, hogy a Duna egyik szakaszán, az 12-es autóút 3-as és a 4-es kilométer közötti részéhez közel találtak egy holttestet a rendőrök, és hogy feltételezhetően a verőcei baleset utolsó áldozata lehet az illető (mivel korábban más áldozatok is ezen a szakaszon találtak meg).

Ezt a feltételezést erősítette meg nemrég a rendőrség a fenti Facebook-posztban. Ezzel lezárult a keresés:

A HAJÓN UTAZÓ 8 FIATAL KÖZÜL 7-EN ÉLETÜKET VESZTETTÉK.

A baleset egyedüli túlélője az az olasz férfi, akit nem sokkal az incidens után súlyos fejsérüléssel találtak meg a 12-es főútnál. A többiek holttestét az utóbbi napokban egyenként találták meg a rendőrök. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató