2024. június 20. - Rafael
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

Meglopta, zsarolta és késsel fenyegette Poloska Péter édesapja a saját rokonát (Videó)

A Mandinernek szólalt meg először Molnár Miklós, akit Magyar Péter nagybátyja és édesapja megkárosított. Molnár a lapnak megerősítette azt is, hogy Magyar Péter pont úgy bánt volt feleségével, ahogyan ő arról beszámolt korábban.

„Tönkretették a családomat, és fenyegettek” – így elevenítette fel a Magyar családban töltött éveit a Mandinernek Molnár Miklós, Magyar Péter unokatestvérének volt férje. A férfi csaknem tíz évvel ezelőtt alapított közös pálinkafőzdét Magyar Péter nagybátyjával, Magyar Józseffel. A cég jogi tanácsadója pedig Magyar Péter édesapja, Magyar István volt.

Molnár Miklós az évek alatt több mint 80 millió forintot fektetett ebbe a vállalkozásba, azonban állítása szerint Magyar József és Magyar István ezt az összeget saját kezükre játszották, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták.

Molnár Miklós szerint a Magyar család lopott, csalt, sikkasztott és közokiratot is hamisított a családi vállalkozással összefüggésben. Az ügyben jelenleg nyomozás zajlik.

"A Magyar család egy dologban egységes: agresszívek és hataloméhesek” – fogalmazott Molnár Miklós. A férfi most az állítja: őt rendszeresen fenyegették.

Molnár Miklós szerint Magyar Péter mindvégig tudott a vállalkozásban történt törvénytelenségekről és többször segített is édesapjának. Magyar Péter most a Mandiner kérdésére azt állította, utoljára 10 éve találkozott Molnár Miklóssal, a pálinkafőzdével kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, és felszólította a riportert: 

"Ne feszítse a húrt!”

Az ügyben a Mandiner kereste Magyar Péter nagybátyját is, Magyar József azonban a stáb kérdéseire nem válaszolt.

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató