2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

"Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve” – üzente a Mi Hazánk politikusa Poloska Péter támogatójának

A rendőrség büntetőeljárást indított Forgács Béla, a Mi Hazánk korábbi balástyai képviselőjelöltje ellen, amiért Magyar Péter Angliában élő támogatóját, Láng Balázst halálosan megfenyegette – írja a Blikk.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban…

Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt”

– ez az üzenet fogadta a közelmúltban Láng Balázst, Poloska legfőbb támogatóját a privát Facebook-oldalán.

Az MSZP egykori kommunikációs igazgatóját lelövéssel fenyegető férfi nem más volt, mint a Mi Hazánk egyik balástyai képviselőjelöltje, Forgács Béla, aki a profilján munkahelyeként ráadásul a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrséget adta meg.

Láng Balázs a Blikknek azt mondta: jó ideje őt próbálja beállítani a kormánypárti oldal Magyar külföldi finanszírozójaként, ami szerinte a „vicc kategóriája”.

„Forgács Béla magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul. A Mi Hazánk politikai eszközökkel akarja legyőzni Magyar Péter globalista pártját, benne a baloldal olyan prominenseivel, mint Láng Balázs, aki 2019-ben még az MSZP kampányának egyik kulcsembere, a Gyurcsány-kormány alatt pedig – a soha meg nem valósult kormányzati negyedért felelős – kommunikációs igazgató volt” – fogalmazott a sajtóosztály.

A párt azt írta, Forgács Béla visszalépett a jelöltségtől.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy büntetőeljárást indítottak, amelynek során egy ötvenkilenc esztendős férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató