2024. június 25. - Vilmos
EUR : 395.49
USD : 369.13
Időjárás ikon29°17°

Toroczkai szerint "a Fidesz az életéért küzd"

„Magyar Péter alaposan fölborította a viszonyokat. Szerintem egyébként ez jó, és hosszú távon ez kifejezetten jó lesz, főleg, ha már majd világosan látjuk majd, hogy ki is Magyar Péter, és hogy mi az ő programja, kit és mit képvisel” – mondta Toroczkai László a Spirit FM Harcosok Klubja című adásában.  

A Mi Hazánk Mozgalom vezetője úgy látja, Magyar Péter a Fidesz válságtünete, ami szerinte jó a magyar politikának és jó Magyarországnak is.

Azt is elismerte, hogy pártja kis részét megzavarhatta Magyar Péter megjelenése. „Az első hónapban olyan volt, mintha nem is a DK és nem is a Fidesz lenne az igazi célpontja, hanem a Mi Hazánk Mozgalom” – fogalmazott Toroczkai a Harcosok Klubjában.

Arról is beszélt: „Dobrev Klára is és Magyar Péter is végig azt üzente ebben a kampányban, hogy szavazzanak rájuk június 9-én a választásokon, hogy ezzel majd ők kormányt tudnak dönteni, és a Fidesz meg fog bukni. Én bárkivel, bármekkora tétben merek fogadni, hogy június végén még ugyanúgy a Fidesz lesz hatalmon, a Fidesz fog kormányozni Magyarországon.” - mondta Toroczkai László a naphírében.

Toroczkai szerint

a Fidesz az életéért küzd, míg szerinte, ha a Mi Hazánk politikusai kiesnek a parlamentből, visszamennek a civil munkájukhoz, de ha a Fidesz elveszíti a hatalmát, politikai vérfürdő következik.

Toroczkai szerint a Fidesz-KDNP, a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség, a Mi Hazánk és a Tisza Párt juthat be az Európai Parlamentbe.

„Két évvel ezelőtt volt egy ilyen álmom, hogy egy teljesen új európai pártcsaládot létrehozni az Európai Parlamentben, ami tényleg őszintén és következetesen szembemegy ezekkel a globalista törekvésekkel, és nem parancsokat hajt végre, amiket akár Washingtonból, New Yorkból vagy máshonnan küldenek, hanem tényleg az európaiakat fogja képviselni, és egy nemzetek Európája gondolat felé visszük el a mostani Európai Uniót” – árulta el Toroczkai.

A Mi Hazánk egy szövetséget szeretne, amiben másik hat ország képviselőivel akár egy új frakciós is létre tudnának hozni: a bolgárok Újjászületés párttal, a német AfD-vel – akik szerinte akár 17-18 képviselőt is delegálhatnak –, hozta a lengyel Konföderációval, a Holland Fórum a Demokráciáért párttal, valamint a svéd Alternatíva Svédországért párttal.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató