2024. június 23. - Zoltán
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

Poloska humorizál: Bemegyek a stúdióba és előtte szólni fogok, hogy felveszem a vitát

Magyar Péter humorizál...

Beszédet tartott a baloldal messiása a vita előtt.

Magyar azt mondta, ennyi rendőrt még soha nem látott egy helyen. Egyúttal megköszönte a magyar rendőrök munkáját, akik a DK-sokkal tárgyaltak. Majd a tűzoltókét, a közmunkásokét, a vasutasokét és még sok más ember munkáját is megköszönte, hozzátéve: „ők is velünk vannak”. Magyar – állítása szerint – próbált beszélni az MTVA vezérigazgatójával, Papp Dániellel vagy valamelyik másik vezetővel, de nem járt sikerrel.

Hozzátette: a közmédiában 14 éve nem volt valós politikai vita, miközben 14 éve hazudnak reggel, délben, este.

Megígérte, hogy rögzíteni fogja a vitát:

Bent, ha tudok találkozni vezérigazgató úrral, szólni fogok neki előtte, hogy felvesszük a beszélgetést...

Magyar kihívta a teraszra a „hírhamisító” Papp Dánielt, s a tömeg vele együtt skandálta, hogy „gyertek ki”. Poloska szerint „Magyarországon senki nem háborúpárti, Magyarországon mindenki békepárti, bármennyiszer hazudtok” – üzente a kormánypártnak. A köztévé működését a náci propagandához hasonlította, szerinte Németországban Goebbels is megnyalta volna a tíz ujját mindettől. Nem érti, hogy az alig egy hónapos, mégis nagy támogatást élvező TISZA Pártot egyetlen egy percre sem hívják be a köztévébe nyilatkozni, pedig a híradó nagyja velük foglalkozik, hazug híreket terjesztve róluk.


Teszünk majd egy túrát Budapesten, meglátogatjuk a médiahatóságot, meglátogatjuk Rogán Tónit, a propagandaminisztert és természetesen ellátogatunk a Kunigunda utcába is (az MTVA székháza van itt – A szerk.)– jelentette ki.

Végül azzal zárt, miszerint bebizonyítják majd, hogy „Magyarország nem a Rogán Antalok, a Döbrögik, hanem a Hunyadik, a Görgey Artúrok, a Puskás Öcsik és végső soron a Ludas Matyik országa.”

A tömeg „Hajrá, Peti!” skandálással engedte el Magyart, aki ezután bement a Várkert Bazár épületébe, ahol fél óra múlva kezdődik a vita.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató