2024. június 25. - Vilmos
EUR : 395.49
USD : 369.13
Időjárás ikon29°17°

Poloska üzent a szektának: A vita után kijövök hozzátok, kaptok fagyit is!

Nagyon készül az esti vitára a nőverő, nárcisztikus pszichopata.

Csütörtök este nyolc órától élő adásban csapnak össze az EP-képviselőjelöltek a köztelevízóban. Mind a 11 listavezetőt meghívták a Várkert Bazárban rendezett, 100 percesre tervezett vitára, de nézők nem lesznek a helyszínen.

Magyar a híveihez intézett most egy Facebook-posztot:

Találkozzunk ma este a Várkert Bazárnál! Mutassuk meg, hogy nem kérünk a propagandából, a “köz”média hazugságaiból! Elég volt abból, hogy miközben a kormány tönkretette az egészségügyet és az oktatást és oly sok mindent, aközben 1309 milliárd forintot költött 5 év alatt a politikai ellenfeleinek a lejáratására. Elég volt abból, hogy a “köz”médiát egy hírhamisító vezeti, aki diktátumot adhat a pártok vezetőinek és viccet csinálhat egy politikai vitából, amit 14 év után először rendeznek meg. 

Büszke vagyok arra, hogy alig egy hónap alatt a TISZA Párt egy olyan közösséggé vált, amely ki tudta kényszeríteni a ma esti “vitát”. Ott leszek és el fogom mondani, hogy a magyar embereknek elege van a hazugságokból, az ipari mértékű korrupcióból, a vidéki Magyarország tönkretételéből. A magyar emberek nevében válaszokat fogok követelni arra a kérdésre, hogy Orbán és Gyurcsányt hogy tette hazánkat az Unió második legszegényebb és legkorruptabb országává, miközben 40 ezer milliárd forint érkezett hozzánk az Unióból.

18.00 órától már lehet érkezni, én 18:45-től igyekszem beszélni (ha addig visszajön a hangom). Miután véget ér a Rogánék által Mónika show-vá alakított rendezvény, természetesen újra kimegyek közétek. Lesz kivetítő és kaptunk ezer adag fagylaltot egy kedves fagyizó felajánlásaként:)

Hozzatok zászlókat, párnákat, pokrócokat és vizet magatokkal. Legyetek békések, mert a propagandának nyilván az az érdeke, hogy elterelje a lényegről a figyelmet.

Bármennyit is hazudoznak, mi akkor is, lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és építünk egy békés, európai, demokratikus és élhető Magyarországot. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató