2024. július 24. - Kincső, Kinga
EUR : 390.17
USD : 358.68
Időjárás ikon30°20°

Az összetartozásunk tüze a Hősök terén

AZ ÖSSZETARTOZÁSUNK TÜZE A HŐSÖK TERÉN.

Június 4-én,  20:24-kor, csatlakozva a 2020-óta élő, AZ ÖSSZATARTOZÁSUNK TÜZE felhíváshoz (https://gyujtsukmeg.ma), amely egy időben szólítja őrtüzek gyújtására a világ magyarságát,

mi, a budapestiek nevében a Hősök terén szándékozunk tüzet gyújtani.

Ez a tűz, egy levédés alatt álló, piros-fehér-zöld színű lángokból alkotott (alexsysflameshow.com), eddig nem látott fenomén formájában jelenik meg. 



Szintén piros-fehér-zöld fáklyákkal rakjuk ki a téren a trianoni diktátum előtti határát Magyarországnak.

A fáklyatarók az adott elszakított területekről származó személyeket is várunk.

Ide várjuk annak az 58-60 embernek a jelentkezését, akik segítenének a piros-fehér-zöld fáklyákkal körberajzolni a Trianon előtti határainkat a Hősök terén 2024. június 4-én.

 A rendezvény 20:24-kor kezdődik. Dévai Nagy Kamilla és Dr. Zétényi Zsolt közreműködésével. 

A tűz maga piros-fehér-zöld színű lángokból áll és a fáklyák is ilyen színekben pompáznak, amelyekkel körberakjuk a Trianon előtti határ sziluetjét.

A fáklyában résztvevőket 19:30-a várjuk a Hősök terére eligazítás és egy szükséges főpróba okán.

Az érdeklődők hívhatnak a +36 30 323 7338-as számomon, vagy az [email protected] e-mailen keresztül érhetnek el. Igény esetén ki is írjuk majd az oldalra azok nevét, akik részt vettek ebben a projectben - írja Szilágyi Ákos.

A Hősök tere fölé piros-fehér-zöld lézerfények fognak majd kupolát, mely több kilométerről is látható lesz, így sokak fognak értesülni az Összetartozásunk lángjáról, amely eddig 6 kontinens több mint 40 országának közel 700 településéről mintegy 1000 helyszínen lobbant fel a trianoni békediktátum emléknapján, a Nemzeti Összetartozás Napján. 

A tűzgyujtásra kb. 20:50-kor kerül sor.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató