2024. június 22. - Paulina
EUR : 396.43
USD : 369.91
Időjárás ikon34°20°

Mindenhova követi Poloskát az ügynökmúltú alelnöke, Deák Boldizsár

Próbál kissé rejtőzködni, de minden fontosabb rendezvényen ott van Magyar Péterrel a 8 milliárdos piramisjáték szervezője, Deák Boldizsár, a Tisza Párt alelnöke, amit fotók is bizonyítanak. A pártot vezető stáb fontos tagja, szervez, elemez, jelentéseket fogad.

Deák Boldizsár, akiről nemrég az is bebizonyosodott, hogy éveken át állampárti ügynökként, Sólyom fedőnéven dolgozott, az 1200 embert megkárosító bűnszervezet kulcsfigurája. Hamis ingatlanfedezeteket kínálva, Magyar Péter élettársának anyjával, Sájer Máriával működött együtt a 8 milliárd forint ellopásában. Ők ketten voltak azok, akik a Tisza Pártot Magyar Péter rendelkezésére bocsátották.

A Tisza Párt alapos feltételezések szerint nem más, mint a piramisjáték „fedőszerve”.  A 8 milliárdból ugyanis 7 milliárdot a mai napig hiába keresnek a hatóságok.

Deák Boldizsár Magyar Péter legszűkebb stábjának tagja, ott van minden fontos rendezvényen. Jelentéseket fogad, elemez, szervezőként is dolgozik. Közvetlen munkatársa Kiss Zoltán Imre, a kampányfőnök, aki Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök utasítására igazolt át Magyar Péterhez.

Deák Boldizsárnak mindig VIP helyet biztosítanak Magyar kampánystábjában, szemmel láthatóan fontos szervezője a rendezvényeknek. Így volt ez Egerben is, ahol néhány méterre Magyar Péter furgonjától egy presszó teraszán ülve irányította az eseményeket. A rendezvény szervezői folyamatosan tájékoztatták Deákot, jelentettek neki.

Magyar Péterrel a helyszíneken szemmel láthatóan igyekeznek kerülni a személyes találkozót, hiszen a köztük lévő szoros munkakapcsolatot Magyar érthető okból tagadja a nyilvánosság előtt.

Amint az korábban kiderült, az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza Pártban és környékén. Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal. Amelyik fedőszerve lehet az 1200 embert megkárosító, 7 milliárd forintot eltüntető csalássorozatnak.

(PestiSrácok)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató