2024. június 22. - Paulina
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

Becsületsértésért feljelentette Karácsonyt Zugló volt főépítésze

„Mi ketten együtt kaptunk – már bocsánat – agyvérzést a zuglói főépítésztől, én emlékszem, aki… Ennyit szeretnék mondani, hogy a zuglói főépítész, volt főépítész egy 2018-as zuglói döntés kapcsán három dolgot állított, amikor én polgármester voltam, ezek közül egyik sem igaz. Tehát Horváth Csaba polgármester úr elkövetett egy nagy hibát. Egy futóbolond volt a főépítésze” – ezt mondta Karácsony Gergely a május 31-i, a Partizán főpolgármester-jelölti vitájában, ami miatt Dienes János volt zuglói főépítész bepereli a jelenlegi főpolgármestert.

Dienes János a Telexnek is elküldött feljelentésében azt írta, hogy Karácsony kijelentése sérti a becsületét és az emberi méltóságát, de ha a főpolgármester nyilvánosan visszavonja az állításait, akkor ő is visszavonja a feljelentést. Dienes János a Válasz Online-on megjelent véleménycikkében azt is írta, hogy Karácsony „futóbolond” jelzőjét betudja a választási kampány felfokozott hangulatának.
 
Dienes János ugyanakkor azt is írta, hogy fontolgatja, hogy feljelenti dr. Tiba Zsolt jegyzőt rágalmazásért, a május 30-án a bíróságon tanúként tett nyilatkozata alapján.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató