2024. július 19. - Emília
EUR : 390.04
USD : 356.82
Időjárás ikon34°21°

Poloska Péter bejelentette, hogy megnyerte a mai választásokat

Magyar Péter azt mondta, olyan eredményre számít, ami "talán a Holdról nem fog látszani, de a Karmelita kolostorban bizonyosan", az emberek erős jelzést küldenek a hatalomnak."Le fogjuk zárni az elmúlt 20 évet" - jelentette ki, és úgy fogalmazott: ez nem egy rövidtávfutás, inkább egy maratonba oltott gátfutás lesz.

Közölte: a vasárnapi választás tétje, hogy az emberek azt a húszéves múltat választják-e, amit Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc tönkretett, és amelyben Magyarország mára az Európai Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa lett úgy, hogy 40 ezer milliárd forint érkezett az országba húsz év alatt, és több mint 40 ezer milliárd forinttal nőtt az államadóság - írja az MTI.

"Lerohasztották" az egészségügyet, az oktatást, majdnem egymillió honfitásunk él Nyugat-Európában, több tízezer magyar gyerek születik Nyugaton, másfél millió embernek nincs napi szintű orvosi ellátása, 896 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon és 40 ezer ápoló hiányzik az egészségügyből - sorolta.

Magyar Péter azt javasolja az embereknek, hogy zárják le a múltat, és "kezdjünk egy teljesen más jövőt".

Beszélt arról is, hogy a Tisza Párt a béke pártja, aki rájuk szavaz, az a valódi békére, az az árkok betemetésére szavaz. A Tisza Párt azért fog küzdeni - folytatta -, hogy megakadályozza a Fideszt abba a tervében, hogy visszavezesse a sorkatonaságot, hogy további magyar katonákat küldjenek - ahogy most is küldenek - polgárháborús övezetekbe.

Kiemelte: a Tisza Párt mindent el fog követni a magyar emberek biztonságáért, és azért, hogy végre valódi rendszerváltás legyen Magyarországon.

A politikus arra biztatott mindenkit, hogy ne féljenek, a szavazófülke magányában bárkire szavazhatnak "bárhogyan is zsarolják, nyomasztják őket a fideszes földesurak, alispánok, főispánok, ne adják el szavazatukat".

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató