2024. június 22. - Paulina
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

FeGyőr úgy érzi, hogy képes feléleszteni a hazaáruló Momentumot

Hétfő délelőtt a Momentum belső fórumán Donáth Anna bejelentette, hogy lemond a párt éléről, Fekete-Győr András, a párt korábbi elnöke pedig azt közölte a Facebookon, hogy elindul a következő tisztújításon az elnöki tisztségért.

A Facebookon üzent a köztörvényes bűnöző, Fekete-Győr András.

„A Momentum jelenlegi elnökségének tagjai minden bizonnyal levonják majd a következtetést a mostani eredményekből. Innentől mindenkinek a jövővel kell foglalkoznia. Készen állok rá, hogy megfordítsam a lefelé tartó tendenciát. Tudom, hogy van igény egy modern, progresszív, cselekvő erőre a magyar politikában.

A Momentum az EP-választáson 3,7 százalékot kapott. Ez pontosan 3,7 százalékkal több, mint amennyi választónk volt, amikor megalapítottuk a pártot. Nem félek a kihívástól. Tegnap rendszerváltó igényű politikai forradalom zajlott le Magyarországon. Gratuláció illeti a Tisza Pártot és vezetőjét e forradalom elindításáért” – fogalmazott Fekete-Győr.
 
Szerinte a Momentum nem lehet része a választók által leváltásra ítélt hatalmi elitnek, a Momentum a „politikai generációváltás pártja, ezt a generációváltást pedig véghez fogja vinni.” Fekete-Győr a június 9-re forradalmi napként tekint, „de a szabadságharc csak most veszi kezdetét. Az elkövetkező két évben sorsdöntő küzdelmek sora vár a változást akaró magyarok és Magyarország iránt valóban elkötelezett közösségekre” – írta.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató