2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Így búcsúzik Cseh Katalin: hálás, hogy a hazáját „szolgálhatta”

A Magyarország ellen aknamunkát végző politikus a közösségi oldalán úgy fogalmazott: „Ez egy csodálatos eredmény”.

A Momentum megsemmisítő hétvégi veresége után az elmúlt öt évben EP-képviselőként tevékenykedő politikus, Cseh Katalin közzétett egy bejegyzést közösségi oldalán, amelyben elemezte a választások eredményét, sőt, egyenesen csodálatosnak nevezte azt.

„Történelmi mélypontra zuhant a Fidesz, és soha nem látott mértékben erősödött meg a remény arra, hogy van esély megroppantani a hazánkat másfél évtizede fojtogató, elnyomó, embertelen rendszert.

Ez egy csodálatos eredmény.

Szívből gratulálok minden mandátumot szerzett képviselőnek és nagyon jó munkát kívánok!” – fogalmazott Cseh, majd hozzátette:

„Ezen a választáson az is eldőlt, hogy számomra véget ér az európai parlamenti mandátum. Elképesztően hálás vagyok azért, hogy az elmúlt öt évben a választók bizalmából megadatott számomra az a lehetőség, hogy képviselőként a hazámat és a kontinensemet szolgálhattam.”

A momentumos politikus szerint történelmi sikerek kötődnek a nevükhöz, miután, elérték, hogy 40 milliárd euróval több közvetlen uniós forrás támogassa a települések fejlődését!

Természetesen látom azt, hogy a magyar választók valami mást kerestek, valami mást vártak. Nyilvánvalóan keserű pirula ez mindannyiunknak”

– kesergett Cseh Katalin.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató