2024. július 22. - Magdolna
EUR : 391.11
USD : 359.51
Időjárás ikon33°21°

Kroos: A magyar csapat egy osztállyal magasabb szint, mint a skót

„Megvan a lendület, jó lenne ezt az irányt tovább vinni a következő meccsekre. A következő csapat mindenképpen egy osztállyal magasabb szintet képvisel, mint a skót válogatott, meglátjuk, hogyan alakul a folytatás” – mondta az M4 Sportösszefoglalója szerint a német válogatott utolsó nagy tornáján szereplő játékosa, Toni Kroos a megnyert német-skót meccs után.

A nyitómeccsen az egy félidőn át emberhátrányban játszó skótok úgy kaptak ki 5-1-rea házigazda németektől, hogy egy német gólt les miatt még meg sem adott a játékvezető. A győzelemből a középpályás Kroos brutálisan kivette a részét, 102-t passzolt 101 ebből sikeres passz lett. A játékos elmondta még, meg tudták valósítani a skótok ellen, amit elterveztek, ráadásul az ellenfél nem volt top formában, és a két korai gól is jót tett a németeknek.

A második német gólt szerző, a meccs emberének választott Jamal Musiala így fogalmazott: „Fáj a gól a végén amit kaptunk, de úgy érzem, minden meccsen jobbak leszünk. Volt egy jó tervünk, a megfelelő taktikánk és az intenzitásunk. Nem fog a fejünkbe szállni, és reméljük a következő meccseken is tudjuk folytatni ezt a játékot.”

A németek tehát a magyar válogatott ellen folytatják jövő hét szerdán délután 6-kor, Kölnben. A csoport utolsó meccsét pedig Svájccal vívják bő egy hét múlva, vasárnap Frankfurtban.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató