2024. július 17. - Elek, Endre
EUR : 391.4
USD : 359.05
Időjárás ikon37°22°

Emberöléssel végződött a veszekedés Kecelen

Emberöléssel végződött egy veszekedés péntek este a Bács-Kiskun vármegyei Kecelen. A gyilkossággal gyanúsított férfit a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását – írta a Police.hu.

A gyanú szerint június 14-én este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, akit ököllel is megütött, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta.

Az esetnek szemtanúja is volt, aki a szóváltás közben kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait egy szomszéd azonnal értesítette, majd az áldozat segítségére siettek. A 66 éves férfit kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A gyanúsított a történtek után biciklivel akart elszökni, de a járőrök a bűncselekmény helyszínének a közelében elfogták. Az emberöléssel gyanúsítható keceli lakost őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató