2024. július 17. - Elek, Endre
EUR : 391.4
USD : 359.05
Időjárás ikon37°22°

Poloska belengette a szektának: "jó lesz nekem kint Brüsszelben"

Magyar Péter szavaztatja a követőit...

Magyar Péter már vasárnap este bejelentette a Facebook-oldalán, hogy egy fontos kérdésben kéri ki követői véleményét, a szavazást a Tisza Párt honlapjára fogja kitenni, reggel 8-tól este 8-ig lehet szavazni.

Azt írta:

„Bárhogy is döntötök, én elfogadom.”

Nem meglepő módon a kérdés az lett, felvegye-e az EP-mandátumát -

amiről korábban állította, hogy nem teszi. Tehát ebben is hazudott a baloldal legújabb messiása...

Mint ma reggeli posztjából kiderült:

„Rengeteg megkeresést kaptam azzal kapcsolatban, hogy felveszem-e az európai képviselői mandátumomat. Korábban azt nyilatkoztam, hogy nem szerepel a terveim között, hogy európai parlamenti képviselő legyek. Azóta azonban sokan (többek között a TISZA Párt közössége és befolyásos európai politikusok és a tanácsadóim is) próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Ahogy az európai parlamenti lista kialakításánál, itt is számítunk a közösségünk kollektív bölcsességére.”

Magyar ezután felsorol nyolc okot, amelyek a képviselőség mellett szólnak (ellenérvet viszont nem hoz egyet sem), majd arra kéri követőit, hogy döntsenek a honlapon található felületen. Az érvek közt szerepel többek közt az is, hogy „Az EP képviselőség egy hónapban körülbelül 8 napi brüsszeli és strasbourgi kint tartózkodással megoldható”, és az is, hogy „Teljesen bevett gyakorlat az Unió országaiban, hogy EP képviselőkből kerül ki a kormányváltó ellenzék vezetője.”

Sokan azonban már előre elmondták a véleményüket a tegnap esti poszt kommentszekciójában. Például így:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató