2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

A Momentumhoz hasonlóan a Tisza sem kerülheti el a sorsát

Kötter Tamás írása.

„Nyugalom, fog még a feleségét és három gyermekének anyját lehallgató, megzsaroló és végül eláruló magyar péter Gyurcsánnyal egy gyékényen árulni (a hazát). Teljesen nyilvánvaló, hogy az 1994-es SZDSZ-hez vagy a 2022-es Momentumhoz hasonlóan 2026-ban a Tisza sem kerülheti el a sorsát. 

Remélem, hogy a szó szerint a semmiből (mert egy semmi és senki volt mp a diktafonozás előtt, azt sem tudtuk, hogy létezik) előkerülő mp-ről és a lízingelt partjáról senki sem hiszi el, hogy nem, egy a dollármédia által előkészített és láthatatlan (kéz?) által pénzelt, logisztikai és hírszerzési támogatással ellátott akció keretében jelent meg a a globalista erők által »műveleti területté« nyilvánított Magyarországon.

S mivel hasonlóan a ‘94-es SZDSZ-hez es annak fiatalított változatához, a Momentumhoz, megkötötte a maga piszkos alkuját (jelzem ezt a Fidesz ‘94 előtt elutasította, így lett némi rásegítéssel 40%-ból hirtelen 5,2% ‘94-es választáson) a cselekvőképessége beszűkült. A mögötte álló nagylelkű mikroadományozó, ha úgy látja jónak, ahogy azt az SZDSZ és a Momentum esetében ekként látta, akkor bizony a baloldal romjaival együtt fog indulni. És a kör bezárult, jön vissza Fleto. Sajnálom, de a politikában a cselekvési szabadság a legnagyobb kincs és ezt mp és a Tisza Párt már elveszítette.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató