2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

CNN: nagy bajban van Joe Biden

Nem fognak a karaktergyilkossági technikák Donald Trumpon.

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

A portál beszámolója szerint

hiába bélyegzi Trumpot a hivatalban lévő elnök rasszistának, bűnözőnek és őrültnek, az egyre élesebb retorika a kétségbeesés jele is lehet.

Biden stratégiája arról árulkodhat, hogy az elnök kampánya közel sem megy olyan jól, mint ahogy azt Biden eredetileg remélte. A felmérések szerint a választók széles körében csökken a támogatottsága, és ijesztően távolódik a győzelemtől.

Nemcsak a népszerűségi adatok miatt fájhat a demokraták feje, ugyanis Donald Trumpnak sikerült pénzügyileg is utolérnie Bident; májusban volt a második hónap, hogy a republikánusok megelőzték a demokratákat az adománygyűjtés vonalán.

Kevesebb mint öt hónappal az elnökválasztást megelőzően nagyon nem úgy tűnik, hogy a Biden-csapat eredeti forgatókönyve valóra válna. A két jelölt a legtöbb felmérés szerint fej-fej mellett halad, ami nem jó hír egy olyan politikusnak, aki azt szeretné, hogy a választók újabb elnöki ciklussal jutalmazzák meg.

A CNN szerint Biden személyeskedő támadásai Trump ellen csak akkor lennének valóban sikeresek, ha egy újonc politikusról lenne szó, Trumpot viszont már jól ismerik a választók, ezért a karaktergyilkossági kísérletek nem igazán hatékonyak ellene. Ez pedig olyan probléma, amellyel nem szívesen néznek szembe a demokraták.

(mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató