2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Megszólalt Kollár Steve, akit Poloska megnevezett törölt posztjában

Magyar Péter csütörtöki bulizása egy belvárosi szórakozóhelyen zaklatásba fulladt. Az esetről készített, ám utólag törölt posztjában megemlítette a világbajnok táncos és ingatlanfejlesztő Kollár Steve-t is. A vállalkozó nyilatkozott a politikussal való kapcsolatáról és a szórakozóhelyen kialakult konfliktusról is.

A TISZA Párt alelnöke, Magyar Péter péntek hajnalban verekedésbe keveredett egy belvárosi szórakozóhelyen. A konfliktus akkor robbant ki, amikor a politikus észrevette, hogy egy férfi őt videózza. Erre odament hozzá, és elvette a telefonját, amiből dulakodás vette kezdetét. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Magyar Péternek az esetről készített Facebook bejegyzése hamar elérhetetlenné vált.

Kollár Steve-t – akit szintén megemlített a poltikus posztjában – gyakran a „magyar Terminátorként” emlegetik, portfóliója egészen szerteágazó: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő, szerepelt több tehetségkutatóban is (a Cápák között és a Hungary’s got Talent című műsorban), illetve egy időben Arnold Schwarzenegger dublőre volt.  A vállakozó is a helyszínen tartózkodott, amikor Magyar Pétert kivezették a belvárosi szórakozóhelyről. 

Ott voltam a helyszínen, Péter odajött hozzám, pár mondatot váltottunk, és utána később megtörtént a dulakodás, és az, hogy őt kirakták

– fogalmazott az Indexnek Kollár Steve, aki a dulakodásból nem sokat látott: „Álltam a bárpultnál, és utána oldalra mentek el többen. Utána már nem figyeltem a történteket.” 
A férfi a Magyar Péterrel való kapcsolatáról így fogalmazott:

Nincs köztünk mély baráti kapcsolat, futólag ismerjük egymást Péterrel. Nem volt különösen rossz élmény az a pár mondat, amit beszéltünk. Nem tudom, kivel beszélgetett még, olyan nagy tömeg volt, és hirtelen történtek az események. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság később úgy nyilatkozott, hogy egy bejelentés kapcsán „garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást”.

Információk szerint Magyar Péter elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját, és emiatt a férfi feljelentést tett. 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató