2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Nagy Ervin édesanyja félti a gyermekét a politikától: „Egyre többen támadják a fiam!”

„Az apjával együtt féltjük, nagyon féltjük Ervint, mert rengetegen szeretik, de az utóbbi időben egyre többen támadják…”

Igazi sportcsalád a miénk. Dunaújvárosban, ahol élünk, rengetegen szeretik a futballt, jégkorongot, kézilabdát – mondja Kecskeméti Margit.

Elfogultság nélkül mondom: Ervinből is lehetett volna elsőosztályú sportoló, ahogy az apjából és belőlem. Tehetséges futballista volt, de a színészmesterséget választotta. Büszke vagyok arra, amit elért. A Kincsem talán az utóbbi évtizedek legjobb magyar filmje, s ebben a fiamnak is nagy része van.

A városban olykor megállítanak, megdicsérik a gyermekemet, s ez nagyon jó érzés. Ám ami az utóbbi hetekben történt, azt nehezen emésztem meg.

Olyan gyalázkodó, sőt gyűlölködő kommenteket írnak névtelenségbe burkolózó emberek, amit egyszerűen nem tudok felfogni.

Mondják, hogy ne olvassam ezeket, de nem tudom megállni. Persze, hogy féltem a fiam! Persze, hogy az apjával együtt aggódunk miatta.

Ervin mindig is kiállt a maga igazáért – folytatta. És kiállt olyan ügyek mellett is, amelyekről sokan hallgattak, vagy nem mertek véleményt formálni. Csodálom a bátorságát, ugyanakkor sokszor próbáltam óva inteni az igazságkereséstől. De ez most valami egészen más. Én távol tartom magam a politikától, de tudom, hogy egyre több a változást akaró ember.

Magyar Péter szerepvállalása reményt ad nekik, a fiam pedig nyíltan odaállt mellé.

A férjem is látja az országban zajló folyamatokat, és soha, egyetlen pillanatra sem kezdett el érvelni Ervinnek arról, hogy hibát követ el. Nincs feszültség, nincsenek ideológiai viták, csupán két szülő félti, és lehetőség szerint óvná a gyermekét a nemtelen támadásoktól, a gyűlölködéstől, a fenyegetésektől, és a rendszer esetleges bosszújától.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató