2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Donald Trump fia szerint abban a pillanatban vége lesz a háborúnak, hogy győz az apja

David Pressman támadása Orbán Viktor ellen példa nélküli, indokolatlan és nevetséges. Abban a pillanatban vége lesz, amint győz az apám – fogalmazott ifj. Donald Trump egy interjúban, amelyben többek között apjáról és a novemberi elnökválasztásról is beszélt.

„A háborúnak abban a pillanatban vége lesz, amint győz az apám” – jelentette ki a Mandinernek adott interjújában ifj. Donald Trump.

Az elnöki címért novemberben ismét ringbe szálló Donald Trump fia a lapnak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy 

- egy második Trump-elnökség sokkal eredményesebb lehet, ezért próbálják ilyen agresszívan meggátolni.

- Ha tisztességes választások lennénk az Egyesült Államokban, akkor az amerikai politikatörténet egyik legnagyobb győzelmét aratnák apjával. 

- A Közel-Keleten sem dúlna háború, ha édesapja, Donald Trump lett volna hivatalban.

- „Az USA gyengeséget sugároz, ha olyan vezetője van, aki nem emlékszik, hol van, naponta többször leesik a színpadról, azt ők is látják, és támadnak. A világ rosszfiúi kihasználják, hogy az

- Egyesült Államok nincs a páston.”

- Orbán Viktorra az Egyesült Államokban nagyszerű vezetőként tekintenek, akitől „megőrülnek a liberális idióták”, a konzervatív mozgalom számára ma ő a világ nagy vezetőinek egyike. 

- Szerinte Magyarországon nem történik semmi olyasmi, amiből az Egyesült Államoknak kára származna, épp ellenkezőleg, David Pressman amerikai nagykövet kritikája a magyar kormánnyal szemben példa nélküli, indokolatlan és nevetséges. Ennek szintén vége lesz abban a pillanatban, amint győz az apja.

Ifj. Donald Trump nemrég az MCC meghívására tartott előadást Budapesten.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató