2024. július 19. - Emília
EUR : 390.04
USD : 356.82
Időjárás ikon34°21°

Dunába dobott telefon miatt nyomoz a rendőrség Poloska dulakodása után

Nemcsak garázdaság, rongálás miatt is eljárás indult.

Rongálás miatt is eljárást indított a rendőrség, miután a sajtóhírek szerint Magyar Péter elvette egy őt kamerázó ember telefonját, majd azt a Dunába hajította – írja az Index.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki”

– írta a BRFK a lap megkeresésére.

Ahogy megírtuk, pénteken futótűzként terjedt a hír, amely szerint Magyar Péter botrányosan és agresszíven viselkedett egy szórakozóhelyen, ahonnét emiatt a biztonsági őröknek kellett kidobniuk. Azt Magyar is elismerte, hogy hibázott, de szerinte nem igaz, hogy nőket zaklatott, pénteki Facebook-bejegyzésében direkt provokációt emlegetett.

Az Index emlékeztet: amennyiben az Európai Parlament úgy határoz, Magyar a történtek miatt a hétfőn az EP-képviselői mandátumával együtt megszerzett mentelmi jogát is bukhatja.

Természetesen nem Poloskáról lenne szó, ha nem robbanna be egyből fölényeskedően kommentelni bárhova, ahol megemlítik a nevét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató