2024. július 17. - Elek, Endre
EUR : 391.4
USD : 359.05
Időjárás ikon37°22°

"Ukrajnának támadnia kell!" - Hillary Clintont is csőbe húzták az orosz telefonbetyárok

Clintont nagyon megszivatták az orosz humoristák...

Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter szerint ahhoz, hogy Joe Bident újraválasszák, Ukrajnának sikereket kell felmutatnia a harctéren, és támadásba kell lendülnie.

"Meg kell kapnia a támogatást ahhoz, hogy ne csak tartsa a vonalat, hanem támadásba is menjen. És akkor nyilvánvalóan sokan az országunkban mindent megtesznek majd azért, hogy Biden elnököt újraválasszák"

- mondta Clinton a tréfamesterekkel, Vovannal (Vlagyimir Kuznyecov) és Lexus-szal (Alekszej Sztoljarov) folytatott telefonbeszélgetésben, akik Petro Porosenko volt ukrán elnökként mutatkoztak be a politikusnak.

Clinton azt mondta, hogy Kijev "az ellenállóképesség demonstrációja" erős üzenetet küld a világnak.

"Meg kell érteniük, hogy a lehető legjobban kell haladniuk előre, és mi mindent megteszünk, hogy továbbra is támogassuk önöket és Biden elnököt" - hangsúlyozta a volt külügyminiszter.

A mókamesterek korábban Karácsony Gergelyt is felhívták, akkor Klicskóként, Kijev polgármesterekénr mutatkoztak be. Kamu Geri elmondta, hogy támogatják Ukrajnát Oroszországgal szemben.

Oroszország úgy véli, hogy az Ukrajnába irányuló fegyverszállítások akadályozzák a rendezést, közvetlenül bevonják a NATO-országokat a konfliktusba, és "játszanak a tűzzel". Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megjegyezte, hogy minden olyan szállítmány, amely Ukrajnának szánt fegyvereket tartalmaz, legitim célpont lenne Oroszország számára. Szerinte az Egyesült Államok és a NATO közvetlenül részt vesz a konfliktusban, többek között nemcsak a fegyverek szállításával, hanem a személyzet kiképzésével is Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban és más országokban. A Kreml szerint a fegyverek nyugatról történő Ukrajnába pumpálása nem segíti elő a tárgyalásokat, és negatív hatással járna.

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató