2024. július 14. - Örs, Stella
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°24°

A Tisza Párt közleménye: Nem is történt semmi különleges az Ötkertben

Közleményt adott ki Poloska pártja: Peti ottsevót...

A Tisztelet és Szabadság Párt közleménye: Rogán Antal csúcsra járatta hazugsággyárát.

Magyar Péter június végi, nyilvános szórakozóhelyen való megjelenéséből már eddig is alternatív valóságot kreált a propaganda, mindenféle névtelen forrásra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva.

A mai napon azonban olyan, minden erkölcsi alapot és sajtóetikát nélkülöző, felháborító hazugságcunamiba kezdtek, amelyre már nem lehet legyinteni.
Magyar Péter a Ripostban megjelent, nem létező forrásokra hivatkozó, félrevezető cikk kapcsán kijelentette; minden olyan médium főszerkesztőjét, amely az említett cikket átveszi vagy hivatkozik rá, a holnapi nap folyamán feljelenti nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.

A cikk szerint Magyar Péter az este folyamán kiskorú lányokat zaklatott, erőszakosan lépett fel velük szemben.

Az igazság az, hogy a szórakozóhelyen mintegy fél órát tartózkodott, ez idő alatt semmilyen atrocitás nem történt. Az estéről felvételek is készültek, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk, valamint az ott tartózkodó fiatalok közül is többen jelezték, szívesen tanúskodnak arról, hogy a cikk a történtekkel kapcsolatosan valótlanságokat állít.

Az eset ugyanakkor jól példázza a propaganda működését: minél erősebb a velük szemben álló, annál jobban támadják, emberi méltóságot, igazságot, lelkiismeretet félresöpörve. A friss közvélemény-kutatások alapján pedig a TISZA Párt népszerűsége töretlen, támogatottsága napról-napra tovább erősödik.
     

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató