2024. július 22. - Magdolna
EUR : 391.11
USD : 359.51
Időjárás ikon33°21°

Jules Koundé, a francia válogatott játékosa óriási megkönnyebbülésnek nevezte a francia választási eredményt

„Óriási megkönnyebbülésnek” nevezte a francia választások vasárnapi fordulójának eredményét Jules Koundé, a francia labdarúgó válogatott 25 éves hátvédje azt írta az X-en, hogy gratulál azoknak, akik „mozgósítottak azért, hogy ezt a gyönyörű országot, Franciaországot ne a szélsőjobb irányítsa”.

Az FC Barcelona sztárjához hasonlóan többen is felvállalták a véleményüket a választásról, így Aurelien Tchouaméni és Ibrahima Konaté is ünnepelte a baloldali szövetség győzelmét jósoló exit pollokat, írja a Goal.com.A Real Madrid középpályása, Tchouaméni azt írta az eredményről, hogy az „A nép győzelme”, a Liverpool védője, Konaté pedig csak öt emojit posztolt: két francia zászlót, kettőt egy útzárról, egyet pedig egy tapsoló kézről.

Kylian Mbappé a francia választás első fordulója után nevezte katasztrofálisnak, hogy a "szélsőjobb" nyerte az előrehozott választás első fordulóját.

A francia választások második fordulójában a baloldali pártok szövetsége végzett az élen, Le Penék harmadik helyre szorultak a nemzetgyűlési választáson.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató