2024. július 13. - Jenő
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon34°24°

EU-képviselő lett a YouTuber, majd leleplezte, hogy mennyi pénzt öntenek rájuk havonta

Egy ciprusi YouTubert beválasztottak az EU Parlamentbe és most szándékosan elárulta - leleplezve ezt az egész bagázst-, hogy mennyi eurót osztanak szét nekik havonta.

Már szinte azért is rengeteg pénzt kapnak, ha csak levegőt vesznek.


   
“Mennyit keresek európai parlamenti képviselőként?

Sokat, ezért kezdjük az én módszeremet követve.

Havonta 8000 eurót kapok a zsebembe és ennek kiegészítéseként minden munkanapom után, amikor csak bejövök a Parlamentbe és regisztrálok, további 350 eurót, ami egy kicsit durva.

Ezen felül a csapatom fizetéseire is van havonta 30 000 euró.

Továbbá, lehet egy irodám az országomban és minden hónapban kapok erre 5000 eurót.

És ha az összes előző dolog még nem lenne elegendő, még mindig kapok 4000 eurót havonta a Parlamentben végzett munkám népszerűsítésére, reklámozására.

Egy másik nagyon tuti kiadás:havonta 10.000 eurót tudok arra fordítani, hogy embereket hozzak ide a Parlamentbe, hogy találkozzanak velünk és lássák, hogy mit is csinálunk mi itt.

Ennek a pénznek a kiegészítéseként kapok némi segítséget, mint például egy sofőr itt Brüsszelben és business class első osztályú jegyeket, hogy haza tudjak repülni a hazámba.

És kíváncsian várom, hogy halljam a véleményeteket, hogy szerintetek alulfizetettek vagy túlfizetettek vagyunk… Mondjátok el hozzászólásban!” - zárja a ciprusi politikai influenszerből EU-parlamenti képviselővé avanzsált férfi.

Érdemes megemíteni, hogy nálunk is most került be ugyanígy egy politikai influenszer az EU parlamentbe és a képviselőséget választotta annak ellenére, hogy azt állította, hogy nem fogja...

(Vilaghelyzete)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató