Vadhajtások

Bocsánatkérés keszthelyi ellenzéki módra: elmentek a rendőrségre és feljelentették olvasóinkat

[fb_button]

 

Bocsánatkérés keszthelyi ellenzéki módra.

Tegnap, ahogyan arról beszámoltunk, hatalmas vihart kavart a keszthelyi ellenzéket tömörítő KÉVE nevű bohócegyesület elnökének a bejegyzése, miszerint a Fidesz ítélte halálra a kis Zentét. Most elkezdtek fenyegetőzni. A beszari keszthelyi ellenzék, akik a városban szinte mérhetetlen támogatottsággal rendelkeznek, egy igazán gusztustalan közleményt tettek közzé. Olvasónk hívta fel a figyelmet erre, és mivel említve vagyunk, sőt, még meg is fenyegettek, csak ezért reagálunk. Természetesen olvasóink védelmében.

Weller Jakus Tamás az alábbiakat tette ki Facebook-oldalára, ami miatt jogosan háborodtak fel az emberek, és pár óra alatt több, mint 250 kommentet írtak. Mire ő beszart és törölte ezt délutánra, de ez már nem segített azon, hogy a boltban, a postán és a munkahelyeken is erről beszéltek Keszthelyen.

Nekünk természetesen megvan a poszt:

 

Tegnapelőtti cikkünkben, ami a felháborodásnak köszönhetően a legolvasottabb lett,  jól látható, a beszari törölte oldaláról, és megjelentették a magyarázó, fenyegető közleményüket immár a hivatalos KÉVE oldalán, bár a kutya sem volt rá kíváncsi.

 

Bocsánatkérés helyett fenyegetés, alpári idézettel megtűzdelve

 

Weller úgy gondolta, törli a posztját, mert kínos volt akkor már az a több mint 200 komment, alig pár óra alatt. Sokan gondolhatták azt, hogy biztos posztol majd egy bocsánatkérést, hogy félreérthetően fogalmazott. Egy normális ember ezt szokta tenni. A keszthelyi baromarcúak inkább megmagyarázták volna, és feljelentették a kommentelők nagy részét.

Közleményük címe (Zente és az álszentek) is már kimeríti azt a felsőbbrendűségi érzetet, hogy aki nem velük együtt gondolkodik, az egy szar ember, sőt, nagyjából így is minősítik olvasóinkat, kommentelőinket.

Amint írják a magyarázatukat arra, hogy szerintük a Fidesz ítélte halálra Zentét, szépen megfogalmazva tálalják, hogy:

“A beteg kisfiúnak minden jót kívánó, az országos összefogásnak örvendő, ám a kormány túlárazott beruházásait az egészségügy helyzetével összevető Facebook-bejegyzést hamar felkapta az állampárti heccoldal, vagyis a Vadhajtások”

 

Ezek annyira ostobák, hogy a bocsánatkérés helyett inkább leírják azt, hogy politikára használták ezt az országos ügyet.

De itt nem állnak meg Keszthely bohócai, és így folytatják:

“A hozzászólók kisebb része propagandacélokra létrehozott álprofil – tehát troll – és elvakult fideszhívő, többsége viszont felheccelt, alapvetően jószándékú átlagember volt, akik az eredeti üzenetet talán el sem olvasva, pusztán a “Zente-jelenséget” védve kapcsolódtak be a virtuális lincselésbe.”

 

Kérdeznék halkan, a szarházi miért törölte le pár óra után a posztját? Legyen már annyi gerinc benne, hogy akkor kint hagyja, olvassák csak el a jogos felháborodást. Inkább megpróbálják előadni a mártír szerepet, provokálnak, gusztustalan bejegyzéseket tesznek közzé, majd még őket kell(ene) sajnálni. A propaganda profilok és a mindenki troll duma meg egyszerűen röhejes. Mutatunk is pár mentett kommentet Weller faláról:

 

 

 

Az igazán brutális agyhalál most jön, bocsánatkérés keszthelyi bohóc módon

 

Közleményükben az alábbiakat írják:

“Mészáros Lőrinc nevének feltűnése viszont beárnyékolta a segítőkészség eme össznépi megnyilvánulását és sokan nyilatkoztak hasonlóan: “Akartam adakozni, aznap utaltam volna, de lezárult a gyűjtés. De ha Lőrinc adott, akkor az olyan, mintha én is adtam volna…”

 

Erre nem reagálunk mást, csak azt, hogy ezek tényleg Keszthely szemetei. Szerencsére a fél városhoz eljutott a hírük, így ez csak ront az eddig sem túl rózsás helyzetükön.

A közleményük végét pedig nem mással zárják, mint azzal, hogy még ők mentek el a rendőrségre és feljelentéseket tettek. Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy aki esetleg emiatt a bohóc miatt bármiféle papírt kapna a rendőrségtől, az jelezze nekünk, megyünk mi is.

Mint írják:Utóirat:

Dr. Weller Jakus-Tamás a Facebook-hozzászólásokban, üzenetekben és telefonon kapott életveszélyes fenyegetések miatt feljelentést tesz a mai napon a Keszthelyi Rendőrkapitányságon.

 

 

 

Ez volt a bocsánatkérése a keszthelyi agyhalott ellenzéknek, akik egy beteg gyermeket rángattak bele a kampányukba……

 

Vadhajtások.hu