2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Bocsánatkérés keszthelyi ellenzéki módra: elmentek a rendőrségre és feljelentették olvasóinkat

[fb_button]  Bocsánatkérés keszthelyi ellenzéki módra.Tegnap, ahogyan arról beszámoltunk, hatalmas vihart kavart a keszthelyi ellenzéket tömörítő KÉVE nevű bohócegyesület elnökének a bejegyzése, miszerint a Fidesz ítélte halálra a kis Zentét. Most elkezdtek fenyegetőzni. A beszari keszthelyi ellenzék, akik a városban szinte mérhetetlen támogatottsággal rendelkeznek, egy igazán gusztustalan közleményt tettek közzé. Olvasónk hívta fel a figyelmet erre, és mivel említve vagyunk, sőt, még meg is fenyegettek, csak ezért reagálunk. Természetesen olvasóink védelmében. Weller Jakus Tamás az alábbiakat tette ki Facebook-oldalára, ami miatt jogosan háborodtak fel az emberek, és pár óra alatt több, mint 250 kommentet írtak. Mire ő beszart és törölte ezt délutánra, de ez már nem segített azon, hogy a boltban, a postán és a munkahelyeken is erről beszéltek Keszthelyen.Nekünk természetesen megvan a poszt: Tegnapelőtti cikkünkben, ami a felháborodásnak köszönhetően a legolvasottabb lett,  jól látható, a beszari törölte oldaláról, és megjelentették a magyarázó, fenyegető közleményüket immár a hivatalos KÉVE oldalán, bár a kutya sem volt rá kíváncsi.  

Bocsánatkérés helyett fenyegetés, alpári idézettel megtűzdelve

  Weller úgy gondolta, törli a posztját, mert kínos volt akkor már az a több mint 200 komment, alig pár óra alatt. Sokan gondolhatták azt, hogy biztos posztol majd egy bocsánatkérést, hogy félreérthetően fogalmazott. Egy normális ember ezt szokta tenni. A keszthelyi baromarcúak inkább megmagyarázták volna, és feljelentették a kommentelők nagy részét. Közleményük címe (Zente és az álszentek) is már kimeríti azt a felsőbbrendűségi érzetet, hogy aki nem velük együtt gondolkodik, az egy szar ember, sőt, nagyjából így is minősítik olvasóinkat, kommentelőinket. Amint írják a magyarázatukat arra, hogy szerintük a Fidesz ítélte halálra Zentét, szépen megfogalmazva tálalják, hogy:"A beteg kisfiúnak minden jót kívánó, az országos összefogásnak örvendő, ám a kormány túlárazott beruházásait az egészségügy helyzetével összevető Facebook-bejegyzést hamar felkapta az állampárti heccoldal, vagyis a Vadhajtások" Ezek annyira ostobák, hogy a bocsánatkérés helyett inkább leírják azt, hogy politikára használták ezt az országos ügyet.De itt nem állnak meg Keszthely bohócai, és így folytatják:"A hozzászólók kisebb része propagandacélokra létrehozott álprofil - tehát troll - és elvakult fideszhívő, többsége viszont felheccelt, alapvetően jószándékú átlagember volt, akik az eredeti üzenetet talán el sem olvasva, pusztán a “Zente-jelenséget” védve kapcsolódtak be a virtuális lincselésbe."  Kérdeznék halkan, a szarházi miért törölte le pár óra után a posztját? Legyen már annyi gerinc benne, hogy akkor kint hagyja, olvassák csak el a jogos felháborodást. Inkább megpróbálják előadni a mártír szerepet, provokálnak, gusztustalan bejegyzéseket tesznek közzé, majd még őket kell(ene) sajnálni. A propaganda profilok és a mindenki troll duma meg egyszerűen röhejes. Mutatunk is pár mentett kommentet Weller faláról:    

Az igazán brutális agyhalál most jön, bocsánatkérés keszthelyi bohóc módon

  Közleményükben az alábbiakat írják:"Mészáros Lőrinc nevének feltűnése viszont beárnyékolta a segítőkészség eme össznépi megnyilvánulását és sokan nyilatkoztak hasonlóan: “Akartam adakozni, aznap utaltam volna, de lezárult a gyűjtés. De ha Lőrinc adott, akkor az olyan, mintha én is adtam volna...”  Erre nem reagálunk mást, csak azt, hogy ezek tényleg Keszthely szemetei. Szerencsére a fél városhoz eljutott a hírük, így ez csak ront az eddig sem túl rózsás helyzetükön. A közleményük végét pedig nem mással zárják, mint azzal, hogy még ők mentek el a rendőrségre és feljelentéseket tettek. Ezúton kérjük olvasóinkat, hogy aki esetleg emiatt a bohóc miatt bármiféle papírt kapna a rendőrségtől, az jelezze nekünk, megyünk mi is.Mint írják:Utóirat: Dr. Weller Jakus-Tamás a Facebook-hozzászólásokban, üzenetekben és telefonon kapott életveszélyes fenyegetések miatt feljelentést tesz a mai napon a Keszthelyi Rendőrkapitányságon.      Ez volt a bocsánatkérése a keszthelyi agyhalott ellenzéknek, akik egy beteg gyermeket rángattak bele a kampányukba......  Vadhajtások.hu       
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató