2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A zsidók kiirtásáról skandáltak Malmöben a muszlimok - Videó

Mint ismert, napok óta áll a bál a svéd városban. Rasmus Paludan, a dán iszlámellenes politikus rendesen felkavarta a neoliberális állóvizet. Mint ismert, Paludan kitalálta, hogy Malmöben is felgyújt egy Koránt, erre vadultak be a muszlimok és gyújtották fel a fél várost.Azonban tovább gyűrűzött a muszlimok bosszúja. Rengeteg videó felkerült a közösségi oldalakra a felvonuló agresszív bevándorlókról, akik reagáltak a dán politikus akciójára.Halkan megjegyeznénk, hogy ettől fejre fognak állni azok, akik a Vadhajtásokat antiszemitának próbálják meg beállítani. Gondolunk itt Dobrevre, Sermerre, Bőszre...De visszatérve a videóra:
A videón látható, ahogy Malmöben muszlimok a "halál a zsidókra" rigmust skandálják, a világszerte gyakran fenyegetésként üvöltött mondatot:

„Zsidók, emlékezzetek Kajbárra, Mohamed hadserege visszatér!".

(“Khaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahud”)

Az észak-nyugat arábiai Kajbár oázis a zsidóké volt, amíg 628-ban az iszlám véres kezű prófétája, Mohamed el nem foglalta seregei élén. A férfiakat lemészárolták, a nőket és gyerekeket rabszolgává tették. Maga Mohamed is "feleségévé tett" egy foglyul ejtett zsidó nőt.
A muszlim hódítók 50% -os adót vetettek ki a zsidókra terményeik után. Mohamed halála után pedig, 637-ben Omár kalifa kiűzte a megmaradt zsidókat Kajbárból.
Ezzel a népirtással fenyegetik a zsidókat a muszlimok azóta is, amikor a fenti rigmust skandálják.
És ezt a "kultúrát" akarják Magyarországra is rászabadítani a "liberálisok"...

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató