Juszt László már neki is ment Esztergályos Cecíliának

Mint ismert, a színésznő, aki 1964 és 1968 között Színház- és Filmművészeti Főiskola színművész szakának hallgatója volt elmesélte a tüntető, diktatúrát emlegető diákoknak, hogy mi volt az ő idejében.

Erről beszámoltunk a honlapunkon.

Jött azonban a bukott tévés, a Juszt… Ő volt az első, aki megtámadta Esztergályos Cecíliát, mert igazat mert mondani. Ezt bírta a Facebookra hányni:

 Cilike! Én nagyon szeretlek, de ha most elolvasod, amit nyilatkoztál te is meg fogsz lepődni. Abban a rohadt diktatúrában szerezhettél – ingyen – két diplomát. Azt írod, hogy abban a rohadt diktatúrában “nem választhattad meg a tanáraidat”? Őszintén: melyik nem tetszett? Melyik nem segített? Pécsen a világhírű Eck Imre féle balett társulat tagja lettél. ’68-ban végeztél a Színművészetin, ahol a tanárod, Kazimír Károly azonnal szerződtetett a Tháliába. Utána abban a rettenetes diktatúrában 90-ig, a rendszerváltásig a Nemzeti tagja voltál. Nyilván erőszakkal léptetett be Vámos László és Sík Ferenc. Utólag is rettenetesen sajnállak. Mindenesetre ne a mai fiatalokon kérd számon, hogy nem ismerik a diktatúra és a demokrácia közti különbséget. Inkább Te magad olvass utána!

Check Also

DK-s korrupció gyanúja miatt feljelentést tett a Mi Hazánk

A DK-s vezetésű Újbuda önkormányzatában elburjánzott korrupció miatt feljelentést tett a Mi Hazánk Mozgalom – …