2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

FeGyőr ingyen pénzzel védekezne a koronavírus-járvány ellen

A momentumos politikus szerint sokan érezzük, hogy nagy a baj. Ezekez írta a Facebook-bejegyzésében:
 a koronavírus miatt sok százezer honfitársunk néz elszegényedés elé, nagyszüleink generációja pedig újra életveszélybe kerülhet.
Majd Orbánozással folytatta: Nem kellett volna, hogy meglepetésként érje az országot, mégis azt látjuk, hogy a kormányt teljesen felkészületlenül érte a második hullám. Pedig Orbán Viktor az első hullám közepette azt ígérte, hogy meg fogja védeni a magyar gazdaságot.Utána kitért az unalomig pufogtatott Adriára:
 az Orbán-kormány felkészülés helyett inkább végigjachtozta az Adriát, és ráöntött még néhány milliárd adófizetői pénzt Mészárosra, Tiborczra és Szíjj Lászlóra, vagy épp Lázár János teniszszövetségére. Ez szégyen – egy szegényedő ország kormánya nem urizálhat!
Ismertette a három pontos tervüket:   - A kormánynak meg kell védenie mindenkit, aki nehéz anyagi helyzetbe kerül: százezer forintos minimumjövedelmet kell bevezetni, az álláskeresési járadékot három hónapról hat hónapra kell kibővíteni, a családi pótlékot pedig meg kell duplázni. - Meg kell állítani a vírus terjedését: ideje bevezetni az ingyenes tesztelést Magyarországon, mert elfogadhatatlan, hogy 30-50 ezer forintba kerül, ha valaki minél hamarabb teszteltetné magát. - Meg kell menteni a közoktatást: az iskolába járó gyerekek nem lehetnek a koronavírus-járvány fő vesztesei. Világos protokollt kell bevezetni arra az esetre, ha egy iskolában megjelenik a vírus, és mindenhol biztosítani kell a folyamatos takarítást és az ehhez szükséges fertőtlenítő eszközöket.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató