2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Háború: Sokkoló információk érkeznek a politikusokról és az elit tagjairól az elkövetkezendő két hétben

Lin Wood, Trump egyik ügyvédje, aki a Twitterről le lett tiltva most a Parler-en fenyegette meg a demokrata politikusokat.Korábban már megemlítette Joe Biden fiát is, akiről rengeteg pornófelvételt lengetett be. Lin Wood-ot egyébként leszedték a Twitterről, ezért kellett "átköltöznie" a Parlerre.Korábbi cikkünkben már írtunk a készülő pedofil-botrányról.A friss információk szerint ma éjféltől az alternatív közösségi oldalt is le fogják kapcsolni. Trump ügyvédje ezúttal egy újabb üzenetet tett közzé a Parleren:
Az elkövetkező 10-14 napban megdöbbentő információkat fog megtudni számos kormánytisztviselőnkről és a gazdag elitről. A gyermekkereskedelem és a pedofília, mint világméretű járvány.Ezek ki fognak hatni Joe Bidenre, Barack Obamára, John Roberts főbíróra, Hillary Clintonra, Nancy Pelosi, Mike Pence-re, Jeffrey Epsteinre, Bill Gatesre és még több ezer főt fog érinteni.Láttam a bizonyítékokat. Meggyőző! Ez valóban a jó és a rossz közötti harc.
 

Over the next 10-14 days, you will learn shocking information about many of our government officials & wealthy elite. Child sex trafficking and pedophilia are the worldwide pandemic. Revelations will relate to Joe Biden, Barack Obama, Chief Justice John Roberts, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Mike Pence, Jeffrey Epstein, Bill Gates, and thousands more. I have seen the evidence. It is conclusive. This truly is the battle between good & evil.

-- LLinWood linwood Sunday, January 10, 2021
Egy másik posztjában:
Nagyon sok bizonyíték támasztja alá a pedofíliával és a gyermekkereskedelemmel és gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos vádakat. A törvények tiltják a közösségi platformokon való közzétételt, így a bizonyítékokat csak a bíróságon lehet bemutatni és majd nyilvánosságra hozni.A megfelelő időben és megfelelő csatornákon perdöntő bizonyítékok fognak megjelenni a választási csalások igazolására.Talán a legmegdöbbentőbb történés Trump elnök intézkedései lesznek, melyek megszabadítják hazánkat az adósrabszolgaság státuszából.Pénzügyi rendszerünk fiktív elszámolásokon és csalásokon alapszik. Ideje a csődnek és az újrakezdésnek. Arany, ezüst, termőföld, ezeket a javakat újra birtokolnunk kell.Ismét 1776 van. Bízz bennünk!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató