2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

FeGyőr: Basszus! Nehogy már a honfoglaló magyarok útját visszafelé tegyük meg!

Csücsörítő Andris nagyot ment.

Mint ismert, a hazaáruló párt ma jelentette be, hogy FeGyőrrel győznék le Orbán Viktort.

A párt elnöke Orbánozott, Mészárosozott, Fideszezett és gendercsaládokról beszélt. Dióhéjban ennyi.

Orbánék bűne a "megosztott és kifosztott Magyarország", ez a "félresikerült évtized", amióta a Fidesz van hatalmon, elvett egy generációnyi időt minden embertől. Fekete-Győr úgy fogalmazott: a politikának nem a problémát, hanem a megoldást kell jelentenie.

A Momentum célja, hogy elhozzák a változást, társadalmi békét. Ehhez nem elég azt mondani, hogy "Orbán, takarodj", hanem pontosan meg kell mondani, milyen lesz ez az új Magyarország. Egyetlen szóban összefoglalva: nyugati - fogalmazott a román pártokért kampányoló elnök.

Azt ígérte: el fogják számoltatni a "NER bűnöseit". Szerinte jogállami eszközökkel, gyorsan és hatékonyan fogják elszámoltatni a felelősöket, visszaszerezni Magyarországot és megakadályozni az ellopott vagyonok és a bűnözők kimenekítését.

Fekete-Győr bejelentette azt is: kormányra kerülésük esetén finn mintára átalakítják az oktatást, megszüntetik a Klik-et és visszaadják az irányítást a tanároknak. Emellett 2030-ra bevezetik a 4 napos munkahetet. Brit és osztrák mintára megreformálják az egészségügyet.

A Momentum elnöke szerint bevezetik az eurót és a rugalmas nyugdíjat, amelynek részeként az emberek már a nyugdíjkorhatár előtt hozzáférhetnek nyugdíjszámlájuk egy bizonyos százalékához.

Hangsúlyozta, hogy kormányra kerülés esetén felmondják Paks 2 szerződéseit, Magyarországot teszik Közép-Európa legzöldebb országává. Évente 100 ezer lakás energetikai korszerűsítését vállalják. 2035-től pedig kizárólag elektromos autókat engednek forgalomba hozni Magyarországon.

Emellett Magyarország-részvényt kap minden magyar, bevezetik az eurót.

Hangsúlyozta: nekik minden család számít, mindegy, hogy egy vagy két szülő, hogy apa és anya, vagy két apa vagy két anya neveli a gyerekeit.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató