2021. november 29. - Taksony
EUR : 367.69
USD : 326.4
Időjárás ikon

A magyar válogatott kapusát szétszedik a Facebookon

A német Bundesligában biztosan menő, de idehaza nem...

A szivárványcsaládok mellett kampányolt Gulácsi Péter, a magyar válogatott hálóőre, aki a német Lipcsében idegenlégióskodik. 

A barátnőjével lőttek egy szelfit. A tenyerükre a szivárványcsaládok jelképét rajzolták...

Hrutka János után ő volt a második, aki magyar labdarúgóként felvállalta a szivárványt. Érzékenyítő szövegre is futotta:

"A család az család - ez nem is lehet kérdés!
 
Több mint 14 éve külföldön élek, mind a magánéletben, mind a profi sportban rengeteg különböző emberrel találkoztam, legyen szó akár nemzetiségről, kultúráról, vallásról, életfilozófiáról vagy bármi másról. Minél több időt tölt az ember külföldön vagy különböző emberek között, annál inkább rájön, hogy attól, hogy nem mindenki egyforma, csak színesebb lesz a világ, és hogy a legfontosabb a szeretet, az elfogadás és a tolerencia mások iránt.
 
Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember.
 
Én kiállok a szivárvány családok mellett!
 
Szólaljunk fel a gyűlölet ellen, legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak!"
 

Nem csoda, hogy a szurkolóik is szivárványos transzparenseket hordanak a meccsre.

Részünkről különösebb kommentárt nem igényel, megtették helyettünk a magyar drukkerek. Érdemes megnézni, hogy miket üzentek a kapusnak.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató