2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Orbán Viktor reagált az erdőkertesi botrányra: Egyszerre kell küzdeni a baloldallal és a járvánnyal

Az erdőkertesi botrányról azt mondta a kormányfő,

egyszerre kell küzdeni a baloldallal és a járvánnyal. Amikor emberek élete forog kockán, akkor morálisan vállalhatatlan mélypont, hogy egyesek politikát csinálnak

– mondta Orbán Viktor.

A músorvezető elmondta, hogy az erdőkertesi orvosról, hogy nem hajlandó beoltani a betegeit, 2500 beteg tartozik az ő körzetébe. 

Csak meg kell nézni, hogy az ellenzéki pártok hogyan kommunikálnak, mit írnak ki a közösségi oldalukra, az oltásellenesség folyamatosan jelen van a baloldalon. Mi ennek az oka? - tette fel a kérdést a músorvezető.

A baloldal nem a vakcina ellen küzd, hanem ellenünk

- mondta el Orbán Viktor.

Persze lehet azt mondani, hogy nem kell siránkozni, mert a politika egy ilyen műfaj, és ebben sok igazság van. Az ember mégis jobbra számít mindig. Ez egy elfogadhatatlan magatartás.

Több százan meghaltak volna, ha nem oltottunk volna keleti vakcinákkal - emelte ki a kormányfő.

Hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel ezek az emberek?

- kérdezett vissza Orbán Viktor. 

Miközben a baloldal kamuvideókat csinál, meg támadja az orvosokat, lejáratja az egészségügyben dolgozókat, ez nem szép dolog. Közben meg az egészségügyben dolgozók között is vannak olyanok, akik oltásellenesek. De most nem tudjuk kisimítani ezt a problémát, ezt majd meg kell beszélni, hogy hogyan legyen a jövőben. Most meg kell oldanunk, hogy Erdőkertesen vagy az ország bármelyik pontján, ahol oltásellenes orvosok vannak ott is megkaphassák az emberek a vakcinát.

Hozzátette, hogy egyelőre nincs itt a felelősségre vonás ideje. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató