2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Robbant a hír: Mit csinált Mészáros Lőrinc Dubajban? Itt az igazság

Vigyázat! Irónia....

Ahogyan arról beszámoltunk, a teljes ellenzéki hadtest, ma Mészáros Lőrinccel foglalkozik, ugyanis lehet, hogy ő járt Dubajban. Egyelőre nem tudni, de lehet, ahogyan Hadházy verte magát a Facebookon.

 

Olvasóink is, illetve az ellenzéki kommentelők is sikeresen fejtegetik, hogy mit kereshetett ott Mészáros. Arra az álláspontra jutottunk, hogy Hadházy posztjára, miszerint, lehet, hogy Mészáros járhatott Dubajban, közzétegyük a mi, ennél jóval hitelesebb beszámolónkat.

 

Március 15-én Magyarországon a legelsőként beszámoltunk a hírről, hogy a világ legmagasabb épülete piros-fehér-zöld színekben pompázik. Cikkünk felrobbantotta a teljes internetet, és órákkal később beszámoltak erről a többiek is. Nos, az történt, azért tudtunk ilyen gyorsak lenni, mert Mészáros Lőrinc idetelefonált a szerkesztőségünkbe, köpni-nyelni nem tudtunk. 

 

Ezt mondta:

Fiúkák, felkapcsoltattam a fényeket Dubajban, kitetettem a képet a légitársaság Facebook-oldalára, hozzátok már le egy rendkívüliben. Majd, elköszönt, és letette a telefont. Körülbelül ilyen szintű a mai ellenzéki képmutató hiszti, mint a mi történetünk.

 

 

Ja, majd elfeledtük, a minap a Klubrádió azzal vádolta meg portálunkat, hogy mi politikusokat, és a baloldal oligarcháit követjük.

 

Ez a mai nap ismét öngól lett, libsik...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató