2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházyt bekergettük az erdőbe: Mészáros kapcsoltatta be a piros-fehér-zöldet Dubajban

Ez tényleg megkattant.

 

Tegnap tele volt minden azzal, hogy Mészáros Lőrinc Dubajban járhatott, ugyan ez nem biztos, de lehet, hogy ő volt. Erről mi is beszámoltunk természetesen, sőt, megírtuk a mi verziónkat is, hogy miért volt ott. Felkepcsolni a piros-fehér-zöld fényeket a világ legmagasabb tornyán Dubajban. Cikkünk pukkant is egy nagyot, ugyanis alig 15 óra alatt, már be is került a hét legolvasottabb részébe weboldalunkon. Ezidáig, több mint 35 ezer ember nyitotta meg, valószínűleg jót nevetett. 

Cikkünk itt olvasható a piros-fehér-zöldben pompázó épületről, március 15-én.

 

És pár perccel ezelőtt megjött Hadházy, aki szintén olvashatta ezt nálunk. Tovább is rúgta közpénzből a hülyeség-labdát. Hadházy azt írta, utánanázett, és tényleg fel lehet kapcsoltatni Dubajban a villanyt a tornyon. Ez pedig Lőrinc lehetett...

 

Íme, ezt írta Hadházy cikkünkre reagálva: 

 

"Elképzelhető az is, hogy a Gázszerelőnek lehetett kint egy másik kiadása is („Buga Józsi nem szép ember, de gavallér!”): pár napja dagadhatott a honfiúi kebel arra a hírre, hogy a világ legmagasabb épülete, a dubaji Burj Khalifa nemzeti színeinkben pompázott pár percig. Nos, utánanéztem, ezt a 3 perces attrakciót bárki megveheti 70 ezer dollárért, igaz, hétvégén van az 100 ezer is dollár (30 millió Ft) is, de hiszen mi az, bakfütty egy Budapest-Dubaj repülőút ára..."

 

Nem fogunk erre már reagálni, csak annyit, hogy: Te baromállat vagy, Ákos.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató