2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb dokumentumokat hozunk nyilvánosságra: Hadházy cége elleni végrehajtási eljárások

Újabb dokumentumokat hozunk nyilvánosságra, ezúttal arról, hogy Hadházy cége ellen több végrehajtási eljárás is megindult már 2011-ben, ugyanis nem szeret egyszerűen adót fizetni. Előző cikkünkben már bemutattunk egy részletet, amit szomorúan állapítunk meg, hogy szinte a teljes jobboldali média nem merte lehozni, átvenni és beszámolni Hadházy viselt céges dolgairól. 

 

Itt a következő adalékunk:

 

Hadházy már 2011-ben sem szeretett adót fizetni, mint látható a csatolt, hivatalos Cégközlönyben megjelent dokumentumokból, a NAV (korábban APEH) végrehajtást indított a Hadházy-Vet Kft. ellen, minden bizonnyal azért mert nem fizette meg valamely adókötelezettségét határidőre!
Ráadásul úgy néz ki, hogy az üzleti partnereit vagy munkavállalóit sem fizette rendesen, hiszem  a következő évben szintén indult ellene egy másik közjegyzői végrehajtás!


Mindezek és a korábban nyilvánosságra hozott beszámolók adatai alapján, ahol 10 éven keresztül negatív saját tőkéje volt (van) a Hadházy-Vet Kft-nek, ami teljesen törvénytelen, mert nem felel meg sem a jelenleg hatályos Polgári Törvénykönyv, sem a korábbi gazdasági társaságokról szóló törvény előírásainak, továbbá egyértelműnek látszik, hogy nem tett eleget képviselői megbízásának időtartamára az állatorvosi tevékenységének kötelező szüneteltetésének sem, felvetődik a kérdés, hogy ha valaki egy ilyen kis mikró vállalkozást nem tud szabályosan és tisztességesen vezetni, akkor hogyan akar egy országot érintő ügyekben döntést hozni? Mennyire alkalmas ez az ember bármilyen vezetői szerepre? Nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan az ilyen feladatok ellátására! 


Ugyanakkor Hadházy, annak ellenére, hogy mostanában szinte naponta derülnek ki az általa elkövetett szabálytalanságok, folyamatosan előadja a tisztesség és törvényesség bajnokát, minden politikai ellenfelét támadja, rágalmazza, besározza, sőt politikai harcában nemcsak a politikai közszereplőket gyalázza tisztességtelen eszközökkel, hanem azok családtagjait, rokonait, barátait és betegesen aljas módon támad mindenkit akit kapcsolatba lehet hozni bármilyen szinten a kormánypárti politikusokkal, ezzel hergeli,lázítja, megtéveszti saját támogatóit, illetve a kormánypártokkal nem szimpatizálókat!


Mondhatnánk egyszerűen, hogy bolond lyukból, bolond szél fúj, viszont nehéz szó nélkül elmenni a mellett, hogy mégis csak egy gyakorló állatorvosról van szó, aki az ország egyik legnehezebb egyetemét végezte el, tehát nem lehet buta ember, közelít az életkora az 50 évhez, tehát megvan a szükséges élettapasztalatai is, vagyis nem egy huszonéves, büfé szakon végzett ostoba Momentumos gyerekről van szó, ezért is tekinthető a politikai élet egyik legmocskosabb, legaljasabb szereplőjének, hiszen pontosan tudja mit csinál, tudata teljesen átfogja, hogy képviselői mentelmi jogával visszaélve, valótlanságokat állít, valós tényeket hamis színben tüntet fel, anélkül, hogy bárkire vagy bármire tekintettel lenne! 


Amikor pedig valaki férfiasan helyre akarja tenni, amit nagyon is megérdemelne, mint egykori párttársa Sallai Róbert Benedek, először gyáva módón nyüszítve, fülét, farkát behúzza, majd mikor már biztonságban van, még neki áll feljebb! Reméljük, hogy ezt minél többen felismerik és a 2022-ben elküldik ahová való, a történelem szemétdombjára, akkor majd végezheti állatorvosi tevékenységét, már ha lesz olyan, aki ezek után rábízza a kutyáját!

 

Csatoljuk a hivatalos dokumentumokat:

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató