2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Megszólalt Dániel Péter a gólyás kamufotóról: "Örülök, ha ezzel ki tudtam b... a sz.. g… Semj....”

Mint ismert, a napokban felkerült az internetre egy manipulált, silány minőségű fotó Semjén Zsoltról, amelyen úgy állítják be a miniszterelnök-helyettest, mintha gólyákat ölt volna meg...

Ez Bayer Zsoltnál is kiverte a biztosítékot és egy cikkben kiállt Semjén Zsolt mellett.

Bayer Zsolt posztja egyébként jelenleg több mint 965 lájknál és 166 megosztásnál tart. Semjén Zsolt a kép miatt feljelentést tett. A hamisított fotót egyébként Dániel Péter politikai aktivista tette be a Tiltakozunk a Klubrádió elhalgattatása ellen! nevű Facebook-csoportba, ő azt mondta:

"Egy neve elhallgatását kérő magyarországi kontaktom küldte priviben. Sok anyagot kapok ilyen módon, mert én le is hozom ezeket. Kapcsolatom szerint ez Magyarországon készült. A képet pedig készen kaptam. A csoportjainkban már 200 ezernél is többen látták. (...) Örülök, ha ezzel ki tudtam b... a sz.. g… Semj....”

A HVG megkereste azt a nőt, akit Bayer Zsolt nevesített a Facebookon terjedő fotóval kapcsolatban. Tóthné Laura is megosztotta a fotót és ezzel elkezdett brutálisan terjedni az álhír. Természetesen a FÜGGETLEN tényellenőrző, Index-es f....ó sincs sehol, hogy ellenőrizze és eltüntesse az aljas lejárató képet...

A szennyoldalon kezdett el picsogni a buta nő, aki a gyűlöletből, gondolkodás nélkül osztotta tovább a fotót. Tóthné elmondta, hogy rengeteg levlet kap és ő nem tehet amúgy semmiről.

Mocskolódóak. Te gané állat, mocskos libsi, feljelentünk és hasonlók. Ilyenek jönnek még most is. Valószínűleg az se csitítja a kedélyeket, hogy tegnap állítólag a Hír Tv 8 órás adásában is benne voltam. Egy ismerősöm írt a Messengeren, hogy "benne vagy a tévében". Még nem néztem meg.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató