2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

A Betyársereg vezetője: Ha ezek újra visszajönnek, ott leszünk az utcán és szanaszét verjük őket

Mint ismert, tegnap a HVIM által szervezett Trianon felvonulást közvetítettük a YouTube csatornánkon. A több, mint kétórás élő közvetítésünk itt megtekinthető, a teljes vonulással és a beszédekkel együtt.

Az egyik felszólaló Tyirityán Zsolt volt, a Betyársereg vezetője.

A hazafi a Kossuth téren elmondta, hogy véleménye szerint a Trianonhoz vezető útnak három állomása volt. Az első, amikor 1918 novemberében - egy szemét patkány, akit úgy hívtak, hogy-  Linder Béla nem akart többet katonát látni... El is veszett az ország kétharmada. Tudta nagyon jól, mert ez egy tudatos döntés volt a részéről, hogy egy nemzet életképességének az ismérve a honvédelme erejében rejlik.

Tyirityán Zsolt hozzátette:

Az anyagi és a fizikai világ hármastörvénye, hajtóereje a létfenntartás, fajfenntartás és a territóriumért való küzdelem. Aki mást állít, az hazudik vagy nem normális.

"Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy azok a magyar közösségek, magyar települések, akik élni akartak, azok meg tudták védeni magukat és megmaradtak magyarnak. Ilyen volt pl. Balassagyarmat.

A második állomása ennek a keserves útnak: a belső felforgatás és a polgárháborús helyzet. Meggyilkolták akkor Tisza István, aki az ország stabilitását jelentette. Rá három hónapra a magyar történelem leggyalázatosabb politikus gárdája kerül az ország élére, a legmocskosabb csatorna patkányok gyülekezete. Kun Béla, Szamuely Tibor, Korvin Ottó... ugye ismerősek ezek a nevek!? 

A felvonulók hangos fújolással reagáltak.

Tyirityán folytatta:

Sajnos van ezeknek a genetikailag és szellemileg selejtes embereknek 2021-es kiadása is. Éppen demokratikus összefosás néven próbálják az országot káoszba taszítani...

Kun Béla és társai brutális vörösterrorba taszítják az országot - tette hozzá a BS vezére.

Minden egyes évben az "antikommunizmus templomában", a Corvin közben megesküszünk arra, hogy kommunizmus nem lesz többet. Most esküdjünk meg arra, hogy ha ez a kommunista söpredék újra az utcára jön - kiegészülve ezzel a nemzetközi takonybrigáddal, amely antifának nevezi magát - akkor ott leszünk az utcán és szanaszét fogjuk verni őket!

- emelte fel a hangját a hazafi.

Videó:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató