2021. július 29. - Flóra, Márta
EUR : 359.25
USD : 303.7
Időjárás ikon32°20°

Összeomlott a Nickelodeon nézettsége a genderlobbi hatására – így jártak

A Nickelodeon átlagos nézettsége 1,3 millió volt 2017 júliusában, de a folyamatos érzékenyítés és a szivárványos mesék hatására a 2021. júniusi átlagos nézettség 372 ezerre esett vissza.

A két legnagyobb mesecsatorna a Pride hónap alkalmából érzékenyítő videókat készített a gyerekeknek, amikben szerepel a Black Lives Matter mozgalom.

A Nickelodeon tévécsatorna egy baloldali aktivistát, és drag queent, Nina Westet is alkalmazta a reklámok elkészítéséhez.
 
A Pride Song videóban a meleg büszkeség zászlajának színeit magyarázza el egy dalban a drag queen. A most elkészült kisfilm nem az egyetlen, amelyet a gyermekek érzékenyítésére készítettek az elmúlt időszakban. A kék nyomok című gyermekműsor készítői Nina Westtel közösen készítettek egy videót, amiben a nem bináris mesehősök a drag queennel közösen énekelnek a meleg büszkeségről egy Pride felvonuláson.
 
A videóban a családok típusairól is énekelnek, beleértve a transznemű, a meleg és a nem bináris szülős családokat. 

A videó az első három napban csaknem 164.000 megtekintést kapott a Youtube-on, de a hozzászólás lehetőségét eltávolították a videó alatt.
 
A Nickelodeon csatornán már korábban is megjelentek olyan filmek, amivel érzékenyíteni akarták a gyermekeket, de máskor nem ennyire nyilvánvalóan tették ezt, hanem beleillesztették az "oktató anyagot" egy rajzfilmbe.
 Ebben a filmrészletben az látható, hogy az ábécé sorolása közben, többször is megjelenik egy P betű, ami a szivárvány színeivel és a transzneműség kék-fehér-rózsaszínjével van megrajzolva.
 
A Nickelodeon mellett, a Cartoon Network is támogatja a gyermekek érzékenyítését, egy Instagram-bejegyzésben kívántak boldog Pride hónapot minden Lmbtq+ családnak. Emellett készítettek egy videót, amiben a San Diego-i Pride nagykövete, Jax mutatja meg magát, és beszél egy kicsit a másságról, illetve a személyes tapasztalatairól is.
 
De hiába, mert egyre kevesebben kíváncsiak ezekre a lényekre.
 
Forrás: V4NA

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató