2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A “fehér életek számítanak” feliratú pólója miatt hurcoltak meg a németek egy magyar drukkert

Már az UEFA is vizsgálódik a szerdai német–magyar meccs miatt. Mondjuk, ez nem meglepő, hiszen a németek és a haladók masszív LMBTQ-propagandát vittek bele a meccsbe és az azt megelőző időszakba. A 2–2-vel végződő mérkőzés után a németek több magyar drukkert is letartóztattak; egyikük még mindig egy német fogdában ül, ezért az ultrák gyűjtést indítottak a bajba jutott társuk megsegítésére. Egy másik drukkert a Pestisracok.hu információi szerint 2000 euróra, több mint 600 ezer forintra büntettek, amiért White Lives Matter póló volt rajta, majd amikor a szivárványzászlós drukkerek megrohamozták a magyar szektort, az illető eldobott egy palackot, amivel egy rendőrt talált el.

Míg a világ normálisabb része azzal van elfoglalva, hogy egy hajszálra voltunk a csoportból való továbbjutástól és milyen hősiesen játszott a magyar válogatott, döntetlent érve el a franciák és a németek ellen is, a közvélemény másik fele nem tudja elengedni azt, hogy Magyarországon az Országgyűlés elfogadta a pedofilellenes törvényt. Egy ideig annyira bele akarták csempészni a politikát a fociba, hogy a müncheni Allianz Arenát szivárványosra akarták világítani, hogy így fogadják a magyar válogatottat és ezzel üzenjenek a magyar kormánynak.

PROVOKÁCIÓ PROVOKÁCIÓ HÁTÁN

A Münchenben kint szurkoló drukkerek szerint a meccs végét követően több szivárványos zászlót vagy egyéb motívumot lobogtató személy támadta meg a magyar szektort, berontottak honfitársaink szektorába. Az egyik magyar ultrát azért vette őrizetbe a rendőrség, mert információink szerint az LMBTQ-attak alatt ő egy műanyag poharat akart feléjük dobni, ám véletlenül egy rendőrt talált el. Másik bűne pedig az volt, hogy egy “White Lives Matter”, azaz “a fehér életek számítanak” feliratú póló volt rajta. Ez nagyon kiverte a biztosítékot a toleranciabajnokoknál. Úgy tudjuk, hogy az Allianz Arena második szintjéről kezdték meg a provokációt az LMBTQ-fanok és inzultálták az alattuk lévő magyar szurkolókat.

Volt egy kisebb megindulás, ő meg lentről feldobott hozzájuk egy palackot, de véletlen egy rendőrt talált el

– állítja a Pestisrácok.hu forrása. A magyar válogatott B-közepét képező Carpathian Brigade ultracsoport a Facebook-oldalán azt írta: egy másik társuk hosszú ideig nem fog tudni hazajönni és élvezheti a német büntetés-végrehajtási rendszer vendégszeretetét, így gyűjtést indítottak számára, hogy addig is támogatni tudják és a körülményekhez képest enyhítsék a gondjait, valamint fedezni tudja a felmerülő költségeket.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató