2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Hadházy: Tegnap megfenyegettek, hogy lejáratnak, meg kémeket küldenek utánam, de én nem félek

Mint ismert, tegnap a zuglói korrupt szocik belengették, hogy a Xanaxos lódoktorról majd előkerülhet valami kellemetlen anyag...

Erre reagált most a pattanásos orrú Hadházy:

Ha jól értem a híreket, tegnap valaki konkrétan megfenyegetett engem, hogy majd a múltamból előásott sötét dolgokkal jól lejárat, ha nem lépek vissza az előválasztáson.

Ez engem a saját szempontomból nem érdekel, soha nem féltem, akkor sem, amikor a Fidesz fenyegetett. Más szempontból viszont a dolog vérfagyasztóan ijesztő: vajon kiket és
mivel fenyegetett még meg ez az ember az ellenzékiek közül az elmúlt hetekben? Kiről mit tud és mire használja ezt a tudást az elmúlt években? Milyen befolyása van ezeknek az erőknek az ellenzékben?

Akárhogy is, azért ide tartozik két dokumentum, amelyet a közelmúltban bemutattam. Az egyik lehallgatási jegyzőkönyv arról szól, hogy Zuschlag János Rogán ügyvédjétől várja az instrukciókat ahhoz, hogy 2018-ban mit lépjenek a kamupártjaik. A másik lehallgatási jegyzőkönyv arról szól, hogy valaki elküldte ugyanezt az embert utánam kémkedni, hogy találjon muníciót a lejáratásomhoz. Vagy ha nem talál, akkor találjon ki rólam valami mesét. Nem talált.

Nem félek tőlük, de hogy mennyire undorodom ezektől, azt el sem tudom mondani!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató