2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ennél lejjebb nincs: Jakab törölte a lopott dalt és szerinte a szerzője egy beszari ember

Szavak nincsenek erre a patkányra...

Mint ismert, mi vettük észre, hogy egy lopott dallal gyűjti a lájkokat a Facebookon, illetve Jakab véleményét is kitettük.

Most pedig újabb fejlemények vannak.

Itt van a legújabb bejegyzése a Facebookon:

Ez az ország a tied is. Hirdette egykor Vörös István dala.

Járva a vidéket, látom, hogy ez az ország már nem a tied, hanem azoké, akik kiszolgálják az újból felépülő pártállami rendszert. Azt, ami ellen egykor oly sokan lázadtak, rendszerváltásért kiáltva. Zágráb Nándor barátommal fogtuk hát, és Nagykőrösön, két utcafórum között a lakásán elénekeltük a dalt, kicsit aktualizálva abban az országban, ahol a Balaton partján már Mészáros az úr.
Elénekeltük, mert hiszünk benne, hogy ez az ország valóban a tied 

Nem Mészárosé, nem Rogáné, nem Kövéré, nem Orbáné, nem Ráhelé, hanem a TIED! A melósé, a nyugdíjasé, a fiatalé, a gyermeké, a szülőé, a nagyszülőé.

A szerző, aki egykor talán maga is lázadt egy rendszer ellen, most felháborodott a lázadásunkon. Ma azt követelte, hogy tüntessem el a dalt az oldalamról. Hogy a dalt félti, vagy csak saját magát a rezsim haragjától, nem tudom. Ő már nem lázad. Mi igen. Mi ugyanis nem egy dalt féltünk, hanem egy országot. Azt, amelyik a tied is, de elvették tőled. Mi fogjuk neked visszaadni!

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!

Nincsenek már szavak erre a féregre...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató