2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb botrányt okoztak az angol drukkerek - éjjel az olaszok szállodájánál rakétáztak, hogy ne tudjanak aludni a játékosok

Az UEFA-t úgysem érdekli majd...

Az angol válogatott szurkolói nem az első sportszerűtlen húzásukat csinálják az idei labdarúgó-Európa-bajnokságon. Kifütyülték az összes ellenfelük himnuszát, majd a sorsdöntő tizenegyes előtt lézerrel zavarták a dán válogatott kapusát. Az utóbbiért már meg is büntette az UEFA az Angol Labdarúgó-szövetséget. Mindössze 30 000 euróra.

Szombat éjjel sem hazudtolták meg magukat az angol fanatikusok. Éjszaka az olasz válogatott szállása közelében tűzijátékoztak a szurkolók, hogy ne aludjanak jól a vendégcsapat játékosai a döntő napja előtt. Legalább a színeket eltalálták, piros és zöld fények világították be a londoni éjszakát.

Az elvakult szurkolók körében nem ez az első ilyen eset. A hazai drukkerek rendszerint lepik meg a vendégcsapatot éjszaka némi tűzijátékkal. Az utóbbi években csináltak már ilyet többek között a Dortmund, a PSG, a Barcelona és még számtalan nagy csapat ultrái. 

Nincs is ezzel semmi gond, csak a rohadt kettős mércéjükkel menjenek a kurva anyjukba az UEFA munkatársai...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató