2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Műpénisszel tartottak LMBTQ-propaganda-előadást kisgyerekeknek Londonban

Egy gyermekeknek szóló, a természetet megismertető rendezvényre sikerült az LMBTQ-propagandának egy eddig nem látott előadást prezentálnia. Egy londoni könyvtárban egy művészeti csoport tartott előadást, azonban az egyik fellépő egy szivárványszínű majomnak volt öltözve, és egy hatalmas műpéniszt viselt. Az esetre úgy derült fény, hogy a fellépők kiszaladtak az utcára, ahol lefilmezték őket. Később kiderült, hogy az érintett „művészeti csoport" a szélsőbaloldali, agresszív BLM-mozgalom lelkes támogatója. 

Újabb szintet lépett a nemzetközi LMBTQ-propaganda Nagy-Britanniában. Szombaton Londonban, az Ilford negyedben lévő Redbridge központi könyvtárban lépett fel a Mandinga Arts nevezetű művészeti csoport. 

Az eseményről kiszivárgott egy felvétel, amin az volt látható, hogy az épületből  egy szivárványszínű majomjelmezbe öltözött illető szaladt ki, akinek a nemi szerve helyén egy hatalmas műpénisz volt. Az erről készült felvétel alább látható. 

A Breitbart összeállítása szerint a könyvtárban rendezett esemény egy úgynevezett olvasási akció része volt. A programban közreműködött a Természetvédelmi Világalap (WWF) is. A rendezvény célja egyébként az volt, hogy az olvasás révén jobban megismerjük a bolygónkat, és ennek révén növelje a környezettudatos életmódot. Vagyis, látszatra az ismert közhelyek - de mindez más céllal.

A RENDEZVÉNYEN TERMÉSZETESEN GYEREKEK IS RÉSZT VETTEK, MIVEL EGYÉBKÉNT IS ŐK VOLTAK A CÉLCSOPORTJAI AZ ESEMÉNYNEK. 

Az óriási pénisszel rendelkező majom látványa érthetően hatalmas felháborodást okozott. A könyvtár azzal a védekezéssel állt elő, hogy ők nem tudtak arról, hogy a művészeti csoport fellépői között valakin ilyen jelmez lesz. A könyvtár vezetősége azt is állította, hogy magát az eseményt egy helyi jótékonysági szervezet (Vision) készítette, és nincsen köze a helyi vezetéshez, azonban ezzel szemben a valóság az, hogy három helyi tanácsnokkal működik együtt az érintett jótékonysági szervezet London ezen részén.

A Redbridge könyvtár Youtube-csatornája egyébként rengeteg agresszív LMBTQ-propagandavideót tartalmaz. Többek között az úgynevezett drag queen-előadásokat gyerekeknek. 

A Mandinga Arts nevezetű csoportról azt kell tudni, hogy a mostani majmos produkciójukat úgy hirdetik a nagyközönségnek, hogyaz felhőtlen szórakozást nyújt a gyermekes családoknak. A Mandinga nyíltan vallja az olyan politikai célok támogatását, mint a Black Lives Matter nevezetű erőszakos, szélsőbaloldali mozgalom.

A hatalmas botrányt követően Jas Athwal, a helyi tanács képviselője undorítónak nevezte az egész előadást. Miután megtudta, felvette a kapcsolatot a Visionnal. A szervezet pedig megszüntette az együttműködést a Mandinga Arts nevezetű csoporttal. 

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató