2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.- szúrta ki a 888.hu.

A beszámoló szerint „legalább egy nő, esetleg több” teherbe esett, miután az új kaliforniai törvény arra kényszerítette őket, hogy egy helyre kerüljenek olyan férfiakkal, akik azt állították magukról, hogy nők.

 

A Breitbart News jelentése szerint a „transznemű tiszteletről, ügynökségről és méltóságról szóló törvény” lehetővé teszi „a transznemű, nem bináris és interszexuális személyek elhelyezését és keresését a nemi identitásuknak megfelelő módon”.

Senki nem érdemli meg, hogy tiszteletlenül bánjanak vele nemi identitása vagy kifejeződése miatt. És esküdt kötelességünk megvédeni az embereket a szexuális zaklatástól és erőszaktól”

- mondta korábban Ralph Diaz, a Kaliforniai Korrekciós és Rehabilitációs Minisztérium titkára.

Azok a demokrata képviselők, akik támogatták a törvényjavaslatot, most a fogvatartott nőknek óvszereket, valamint gyógyszereket ajánlanak az abortuszhoz.

A WoLF nevű szervezet megjegyezte, hogy Kalifornia legnagyobb női börtönében raboskodó nők „a rémálom legrosszabb rémálmának” írják le a az ottani körülményeket. AZt írták, hogy a nőknek számítaniuk kell arra, hogy megerőszakolják őket, miután férfiakkal kerültek elhelyezésre a börtönben, a szex ugyanis alapértelmezés szerint ebben a világban nem a két fél közös beleegyezése alapján zajlik.

A feminista csoport megfigyelte, hogy a börtön orvosi szobáiban „plakátok” kerültek kihelyezésre a „terhes emberek” számára a rendelkezésükre álló részletes lehetőségekre, mint például az abortuszt, az örökbefogadást és a terhesgondozást.

A WoLF megjegyezte, hogy a törvényjavaslat létrejötte óta a férfi foglyok 300 áthelyezési kérelméből csak körülbelül 20 került feldolgozásra, „így még több száz férfi, akik közül sokan szexuális bűnelkövetők várnak arra, hogy a nők közelébe férkőzhessenek.

 

Egy tavaly októberben megjelent Spry Strategies közvélemény-kutatás szerint a válsaszadók többsége ellenzi a gender identitással kapcsolatos politikát, beleértve ide azt is, amelyek megszüntetné a nők védelmét az olyan nyilvános terekben mint például a sport, a menhelyek, és a börtönök. Kimutatható, hogy

a média és az aktivisták igyekezetének dacára, hogy normalizálják ezt, az ilyen politika népszerűtlen még Amerikában is.

Még a liberális szavazók is helytelenítik azt az erőfeszítéseket, amelyek a társadalmi nem ideológiával igyekeznek aláásni a biológiai nemet.

Összességében az eredmények azt találták, hogy

a megkérdezettek 66,93 százaléka – köztük a liberális szavazók többsége – nem értenek egyet ezzel a politikával.

 

(888.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató